Ana SayfaDizilerKadın 39. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Kadın 39. Bölümde Neler Yaşandı?

Kadın son bölümü ile bu akşam FOX TV’de ekrana geldi. Kadın 39. son bölümde; Pırıl, Şirin’in peşine düşüyor. Ve Şirin’in tüm iğrençlikleri ortaya seriliyor. Enver artık bunun dönüşü olmadığını söylüyor ve ‘artık bu aile yok’ diyor. Sarp ise Pırıl ile çocuklarının kaçırıldığını sanıyor. Hatice ile Enver Pırıl’dan Şirin’in Sarp ile birlikte olduğunu öğreniyor. Arif ile Bahar’ın arasında aşk filizlenmeye başlıyor. Ancak Yeliz’in sözleri Arif’i derinden yaralıyor. Yeliz, Arif’i fırsatçılıkla suçluyor. Ancak Arif’in Bahar’dan vazgeçmeye niyeti yok.

Kadın 39. Bölüm FOX TV’de bu akşam yayınlandı. Kadın son bölümde; Sarp ile Bahar birbirlerine adım adım yaklaşırken onları uzaklaştıran etkenler de artıyor. Bahar yıllar sonra kalbini yeniden Arif’e açmaya niyetleniyor. Arif de Bahar’ı bırakmayacağını söylüyor. Enver ile Hatice, Bahar’a Sarp’tan söz etmeye kararlı. İyileşip eve gelmesini istiyorlar. Enver Bahar’ı korumak için gerçeği olduğu gibi anlatmaları gerektiğini düşünüyor. Ayrıca Pırıl mesajlardan sonra Şirin’in evine geliyor. Şirin’in babasının sevgilisi olduğunu ve Sarp ile yattığını söylüyor. Enver, Şirin’e tokat atıyor. Kadın yeni bölümde hangi sorulara yanıt aranacak? Dizinin 40. Yeni Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde uzun zamandır beklenen an gerçekleşecek. Sarp ile Bahar buluşacak. Kadın dizisinin 39. Son Bölümünde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti ile dizi hakkında merak edilenler…

Son bölümde neler oldu?

Bahar’ı hastanede görmeye giden Sarp, Bahar uyurken onu uzaktan seyrediyor. Bahar, Sarp’ın aşk dolu bakışlarının farkında değil. Evdekiler de Sarp’ın Bahar’ı gördüğünü öğreniyor. Şirin duyduğu ile deliriyor. Şirin, Sarp’a mesajlar atıyor ve Pırıl tüm gerçekleri bu şekilde öğreniyor.

Pırıl’dan Beklenmeyen Hareket

Sarp göl evine geldiğinde kapıda ve evin girişinde öldürülmüş adamları görüyor. Pırıl ve çocuklarına sesleniyor ama evde kimse yok. Sarp aynı acıyı bir kez daha yaşamamak için dualar ediyor. Münir kapıya geliyor. Sarp, Nezir’in karısı ve çocuklarını kaçırdığını söylüyor. Ancak Pırıl kucağında oğlu ile hastaneye gidiyor. Bahar’ı görmeye çalışan Pırıl, Ceyda ile karşılaşıyor. Pırıl, Sarp’ın karısı olduğunu söylüyor. Ceyda Bahar’dan ne istediğini soruyor. Aslında Pırıl, Şirin’i aradığını söylüyor. Ceyda Pırıl’a Şirin’in hastaneden çıktığını söylüyor. Ayrıca ev adresini de veriyor.

Sarp ile Münir yolda Suat ile karşılaşıyorlar. Suat kızı ve torunlarının durumunu merak ediyor. Münir ölmediklerini söylüyor. Münir, Nezir’in onları kaçırdığını söylüyor. Suat, Sarp’ın yakasına yapışıyor ve hesap soruyor. Ama Sarp da aynı şiddetle karşılık veriyor. Suat tüm suçun Şirin de olduğunu söylüyor.

Bahar uyanınca Arif’e mesaj atıyor. Arif’in hala uyumadığını öğrenince onu arıyor. Bahar çocukları özlediğini söylüyor. Arif’le konuştuğu için iyi hissettiğini söylüyor.

Pırıl oğullarıyla Şirin’in evine geliyor. Şirin, Pırıl’ı görünce şok oluyor. Pırıl, Sarp’ın karısı olduğunu söylüyor ve ‘Şirin’e neden birkaç gün önce kocamla yattığını sormaya geldim’ diyor. Hatice ile Enver afallıyor. Şirin, Pırıl’ın yalanlar uydurduğunu söylüyor. Enver ile Hatice inanmayınca Pırıl, Şirin’in Sarp’a yolladığı fotoğrafları gösteriyor. Şirin, Pırıl’a saldırıyor. Enver Şirin’e tokat atıp ‘insan değilsin’ diye bağırıyor. Pırıl, Şirin’in yediği haltların bu kadar da olmadığını söylüyor. Enver sorunca Pırıl, Şirin’in babasının sevgilisi olduğunu anlatıyor. Enver odaya giden Şirin’in kapısını çalıyor. Dışarı çıkmasını ve evden gitmesini istiyor. Hatice’nin ısrarından sonra da ‘bunun dönüşü yok’ diyor.

Arif’ten rest!

Arif’i kapıda gören Yeliz onu fırsatçılıkla suçluyor. Arif içeri girerek Hatice ve Enver’in de olduğu anda fırsatçı olmadığını haykırıyor ve Bahar’dan vazgeçmeyeceğini söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler