Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Severler Ekran Başına

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Severler Ekran Başına

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında “sevgililik oyunları” dikkat çekiyor. Entrikaları ve sürprizleri ile beğeni toplayan Ufak Tefek Cinayetler 19 Aralık akşamı 9. bölümü ile devam edecek. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm 2. fragmanı dizinin hayranları ile paylaşıldı.

Ufak Tefek Cinayetler 9. bölüm 2. fragman çıktı. 19 Aralık akşamı ekrana gelecek yeni bölüm ile ilgili ipuçları veren fragmanda “sevgililik oyunları” dikkat çekiyor. Son bölümde Edip’in sevgili olarak ortaya çıkışı gerilimi iyice artırmış durumda.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 9. BÖLÜM ÖZETİ:

20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip’in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak gibi değil. Merve durmuyor tabii, bu ilişkiye el atıyor. Fakat karşılığı çok fena olacak.

Edip’ten şaşırtan hamleler izleyeceğiz. Entrikayı bir de ondan izleyelim. Diğer yanda Serhan çok bozuldu tabii. Fakat keskin zekasıyla ipi tuttuğu yerden çözmeye başlıyor işleri. Oya ise bu fırtınada aklını yitirecek gibi. Edip ve Serhan arasında savruluyor. İki zeki adam iki ayrı tarafa estirecek Oya’yı.

SERHAN OLDUKÇA GERGİN

Edip ile Oya’nın sevgililik oyunu Serhan’ı iyice germiş durumda. Serhan Oya’ya bu oyuna bir son vermesini söyleyecek ama Oya bunun onu neden ilgilendirdiğini sorgulayacak. Bakalım Serhan’ın buna cevabı ne olacak?

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ FRAGMANA TEPKİLER

Dizinin 9. bölümü için yayımlanan yeni fragman da izleyiciler verdikleri tepkilerin ortasında Edip bulunuyor. Nitekim Edip’in ortalığı iyice karıştıracağı bekleniyor. Bunun yanında Taylan’dan hoşlanmayalar da onun bu hallerine tepki gösteriyorlar.

Yeni bölümdeki “sevgililik” oyunları da izleyicileri dizideki yeni gelişmelerle ilgili farklı tahminler de bulunmalarına yol açtı. Fragmandaki gerilim doğrultusunda dizinin fanları bomba bir bölüm bekliyorlar.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oya’nın Taylan’la; Pelin ise, Serhan’la olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhan’ın mı yoksa Taylan’ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor!

Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu’ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşık’tan bir ev seçiyor kendine.

Oya ve Serhan ikilisi dönülmez bir noktaya geldi. Aşıklar bir karar vermek zorunda. Bundan sonra kendilerini kandırmaları mümkün değil. İmkansız ama inkar edilemeyecek denli hakiki bir aşk onlarınki… Bir o kadar da zor.

 

 

3 YORUMLAR

  1. Edip ile Arzu’nun sevgililik oyunu Serhan’ı iyice germiş durumda. Serhan Arzu’ya bu oyuna bir son vermesini söyleyecek ama Arzu bunun onu neden ilgilendirdiğini sorgulayacak. Bakalım Serhan’ın buna cevabı ne olacak? // buradaki arzular Oya olacakti sanki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler