Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk'ın 10. Bölümünde neler yaşandı?

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk’ın 10. Bölümünde neler yaşandı?

Kanal D’nin Pazartesi günleri televizyon ekranlarına kitleyen başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın üstlendiği Siyah Beyaz Aşk dizisinin 10.bölümüyle 18 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’da izleyicisiyle buluştu.  Soluksuz geçen 10.bölüm sonrası 11.bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Siyah Beyaz Aşk’ın dün ekranlara gelen bölümünde neler olacağını merak edenler haberimize odaklanın!

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 10. (dün ekranlara gelen) bölümünde neler yaşandı

Kanal D’den sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ta Namık Emirhan ile Yeter’in konuşmalarını dinleyen Aslı, gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Ferhat’ın babasının sanıldığının aksine Namık Emirhan olduğunu öğrenen Aslı, yıllardır söylenen yalana doktor Aslı göz yumayacağını dizinin sonunda belirtir.

 

Aslı, Ferhat’ın yakınlaşması!

Ferhat’ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan doktor Aslı, Ferhat’ın geçmişini Ferhat’ın abisinden öğrendikçe tüm acılarını anlamaya başlar. Ferhat’ın, Namık Emirhan’ın oğlu olduğunu öğrenen Aslı, yıllardır bir yalanın içinde yaşadığını öğrenir. Ferhat’ın babasının yasını hala tutması, Aslı’nın kalp kırıklıklarını ortaya çıkarır. Anne ve babasını kaybeden Aslı, Ferhat’ın karanlık yüzünü de yavaş yavaş aydınlatmaya başlar.

Namık, Aslı’yı hedef haline getirmekle yanlış bir hamle yaptı!

Namık Emirhan’ın baş düşmanı Şahin Cigal’ı öldüren Ferhat, ardından cevapsız sorular bırakır. Ferhat’ın suç aleti silah ve oraya gittiği araba ortada yoktur. Düşmanının öldüğünü öğrenen Namık Emirhan, her şeyin sorumlusu olarak Aslı’yı görür. Belediye başkanlığı adaylığından çekilmeyi planlayan Namık Emirhan, yeni kararlar alma eşiğindedir. Namık, Ferhat’ta olan değişimden memnun değildir.

Aslı ve Ferhat birbirine yakınlaşıyorlar mı?

Yağmura yakalandıktan sonra gittikleri evde konuşurken Aslı, Ferhat’a olan duygularını yeniden sorgular. Ferhat ile hastaneden dönerken arabalarının benzini biter. İkili sığındıkları evde birbirlerinin hayatlarını yeniden sorgularlar. İlk kez Aslı’nın acılarıyla yüzleşen Ferhat, onun bambaşka bir yüzüyle karşılaşır. Ferhat’ın Aslı’nın yeniden hastanede çalışmasına izin vermesi ve kendinin götürmesi bir nebze Aslı’nın Ferhat’a yakınlaşmasını sağlar.

Safiye’nin sonu

Abidin, Gülsüm ile Yeter’in konuşmalarına kulak misafiri olur. Bebeği hakkındaki gerçekleri öğrenen Abidin, çılgına döner. Safiye ile yol ayrımına yaklaşan Abidin, herkesi şaşırtan bir hamle yapar. Safiye’yi ailesinin yanına memlekete gönderen Abidin tüm bu entrikaları döndüren sevdiği kadını yolcu ederken Abidin Safiye’ye toplu bir para  verir. Bu  para Safiye’nin sonu olur.

Dizinin sonunda

Dizinin sonunda ise Aslı Ferhat’ın üzerine giden Namık beye Ferhat’la Dayı yeğen değilde baba oğul olduklarını Ferhat’a söyleme mesajı verir. Burada noktalanan Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar ise merak konusudur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler