Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Kadrosundan Flaş Transfer!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Kadrosundan Flaş Transfer!

Ufak Tefek Cinayetler kadrosundan flaş transfer! Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan hangi isim yeni bir diziye transfer oldu? Ufak Tefek Cinayetler’den ayrılma sebebi nedir? işte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Atv’den Yeni Dizi Bombası: Yıllar Sonra

 Ufak Tefek Cinayetler Kadrosundan Flaş Transfer!

Ufak Tefek Cinayetler kadrosundan flaş transfer! Ufak Tefek Cinayetler dizisinde çok merak edilen sezon finalinde dizinin ana karakterlerinden birisi olan Edip’in ölümüyle tüm izleyiciler rahat bir nefes almıştı.

Ufak Tefek Cinayetler dizinin finalinde camdan düşüp ölen kişi olduğu ortaya çıkan Selim Bayraktar, ATV’nin yeni iddialı dizisi “Yıllar Sonra” ile anlaştı.

Ufak Tefek Cinayetler’de ölen Edip kimdir? Selim Bayraktar kimdir?

Yeni Sezona Yeni Bir Dizi ile Damga Vuracak

Çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması planlanan yeni dizisi Yıllar Sonra’da; Selim Bayraktar, yıllar sonra ortaya çıkan kilit bir karaktere hayat verecek.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Yıllar Sonra dizisinde Feride Kaytan’ın yönetmenlik koltuğunda oturacağı, Esin Gök’ün ise sanaryosunu kaleme aldığı açıklandı.

Büyük bir merakla beklenen Yıllar Sonra’da Cansel Elçin ile Birce Akalay’ın oynayacağı karakterler olan Alev ve Adnan’ın kızları Zeynep’i ise genç yetenek Aslıhan Malbora oynayacak.

İşte Merakla Beklenen Dizinin Konusu

Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer.” sloganı ile basına duyurulan Yıllar Sonra dizisinin konusu yaşanmış bir hikayeden alınmış. Senaristliğini Esin Gök’ün yaptığı intikam planları üzerine kurulan dizide Alev, çok güzel bir genç kızdır. Bu dönemin verdiği psikoloji ile yaptığı kaçamak hayatında da büyük bir değişikliğe neden olur. Adnan ile yaşadığı bu kaçamak ilişki sonrasında ailesi Alev’i yok sayar. Alev ailesinin kendine sırt dönmesini içerlerken bir taraftan da kendini ortada bırakan Adnan’a çok kızar. Yıllar sonra hem ailesinden hem de Adnan’dan intikam almak amacıyla onların karşısına çıkar.

Dizi Ne Zaman Başlayacak

“Bazı günahların cezasını önce masumlar çeker…Ve bazı günahların kefareti, bir ömür sürer.” sloganıyla diiakt çen dizinin ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı.

Merakla Bekleniyor

Şimdi tüm dizi severler merakla Selim Bayraktar’ın katılımıyla oyuncu kadrosu iyice kuvvetlenen yeni dizi Yıllar Sonra’nın bir an evvel yayın hayatına başlamasını bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler