Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Finale Yaklaşıyor!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Finale Yaklaşıyor!

Star TV’nin 45. bölümde final yapacak olan dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 44. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Osman Sonant’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde kızının velayetini Merve’ye kaptıracağını düşünen Serhan, büyük bir korku yaşıyor. Kerim ile aralarındaki husumetin iyice büyüdüğü Serhan, Merve’nin “Kerim’in yakasını bırak, bizim aramızda bir şey var” sözleriyle şoke oluyor.

Bu arada Arzu’nun araasına çarpan arabayı da polisler tespit ediyor. 45. bölümde final yapacak olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm özeti şöyle:

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Boşanma Savaşı Başladı!

Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler… Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 44. bölüm 2. fragmanı:

Ufak Tefek Cinayetler Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ufak Tefek Cinayetler salı günü ekranlara gelecek yeni bölüm öncesi, son fragmanı ile ekranlara geldi. Sarmaşık’ta Şebnem rüzgarı esiyor. Merve, boşanmak için çabalarken, Mila’nın velayeti gündem konusu oluyor. Fragmanda; Arzu’nun katili Oya sözleri dikkat çekiyor.

Merve’nin boşanacağını öğrenen Kerim, sevinç gözyaşları döküyor. Fakat Kerim’in mutluluğu çok uzun sürmüyor. Serhan çiftliği alarak Kerim’e büyük bir darbe indiriyor. Dizinin yeni bölümde heyecan gittikçe artıyor. Her bölümü sabırsızlıkla beklenen dizi; aksiyon ve entrika dolu bölümler ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi severleri her hafta ekrana bağlamayı başaran dizinin müthiş üçlüsünü Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz oluşturuyor.Şarmaşık sakinleri köşeye sıkışıyor. Kerim, Oya’nın oynadığı cinayet oyununun farkına varıyor ve Oya’yı Serhan’a ihanet etmeye zorluyor. Ayrıca Kerim, Merve’yi buluyor ve ikili arasındaki aşk yeniden filizleniyor.

Mehmet, Arzu’nun katilini ortaya çıkarmaya, intikamını almaya kararlıdır. Katili ortaya çıkarmak için Arzu’ya anma düzenlemek istediğini söyleyen Mehmet, Sarmaşık sakinlerini dağ evine davet eder. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu’nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler. Merve’nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler