Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Final Yapıyor!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Final Yapıyor!

Star TV, kısa bir süre önce Ufak Tefek Cinayetler dizisinin biletini kesti! Dizi yakında ekrana veda edecek.Ne yazık ki sezon sonunu göremeyecek olan dizinin kaç bölüm sonra final yapacağı ise belli oldu.Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Bade İşçil ve Osman Sonant’ın baş rolünde oynadıkları dizi, bir süredir sosyal medyada da eleştirilerin hedefi olmaya başlamıştı.

Konuların akmadığı, karakterlerin gittikçe daha tutarsız hale geldiği şeklinde eleştiriler yapılmaktaydı.Star TV, reytingleri de hızla düşen diziyi daha fazla devam ettirmeme kararı aldı.

Dizi, 2 bölüm sonra final yapacak.

Ayrıntıları Medyatava’dan Birsen Altuntaş şöyle bildiriyor:

Star TV’nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in final tarihi belli oldu. Bu sezon reytingleri düşen dizinin 2 bölüm sonra 45. haftasında ekrana veda edeceği öğrenildi.Ay Yapım imzalı dizinin başrol oyuncularından Tülin Özen geçen haftalarda projeden ayrılmıştı. Merve karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz de bel fıtığı ameliyatı nedeniyle bir süre dizide yer alamamıştı.

Ufak tefek cinayetler dizi kadrosu

Artık karar aşaması geldi!

Star TV’de finale doğru giden Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 4 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek.Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz’ün oynadıkları dizinin yeni bölümünde Merve ve Serhan’ın kızlarının velayeti ile ilgili uzlaşma için bir araya gelmesi dikkat çekecek.

Ancak uzlaşma meselesi daha çok savaşa dönüşecek. Serhan, kızını yurt dışına götürüp otel odalarında kalan Merve’ye buna hakkı olmadığını söylerken, Merve, insan içine çıkacak hali kalmadığı için gittiği itirafında bulunuyor.Bu arada Sarmaşık’ta ipler iyice gerilecek. Kerim ve Merve’nin arasında bir ilişki olduğu söylentisi yayılmaya başlıyor.

Sarmaşık’ın diğer sakinleri ise başka dertlerle uğraşıyor. Serhan ve Kerim’i karşı karşıya getiren yeni gelişmeler, karşılıklı kavgaya dönüşecek.

 Yeni bölüm özeti;

Boşanma Savaşı Başladı!

Boşanma savaşı başladı! Ufak tefek cinayetler’de herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler… Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler