Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Merve ve Pelin...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Merve ve Pelin cinayet mi işledi?

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, yeni heyecanlar dikkat çekti. Özellikle, merve ve Pelin’in işbirliği içinde olduğu anlar şoke ediyor. Merve Pelin cinayet mi işliyor? Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm 2. fragmanından dikkat çekici detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”43370″]

STAR TV ekranlarının Çarşamba akşamlarına damga vuran iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 22. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, Merve ve Pelin’in işbirliği dikkat çekiyor. Merve ve Pelin, cinayet mi işliyor? Merve ve Pelin’e kendisine yaptıklarının hesabını sormak isteyen Tunç Hoca’nın başına neler gelecek? Oya ve Serhan aşkında yeni gelişmeler neler? Merve ve Serhan boşanacak mı?

[affiliate_news id=”29267″]

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm 2. fragmanında, başına gelenlerin intikamını almak isteyen Tunç Hoca, Merve ve Pelin’i tenha bir yere çağırıyor. Tunç Hoca’nın kendilerini çağırdığı yere giden Merve ve Pelin, karşılaşınca şoke oldular. Tunç Hoca, Pelin ve Merve’yi ölümle tehdit ediyor. Merve ve Pelin, Tunç Hoca’nın elinden kaçmaya çalışırken yaşanan arbede sonucu Tunç Hoca uçurumdan aşağı yuvarlanıyor. Tunç Hoca’nın başına ne geldi? Yoksa Merve ve Pelin Tunç Hoca’nın ölümüne mi neden oldu?

Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm 2. fragmanı

Dizinin yeni bölümünde, Oya ve Serhan’ın yakınlaşması dikkat çekiyor. Serhan ve Oya, aşk yaşadıklarını Mehmet’e açıklıyor. Öte yandan, Merve ve Oya mahkeme salonunda karşı karşıya geliyor. Resmi olarak ilk kez hakim karşısında boşanma davasına çıkıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler