Ana SayfaDizilerTehlikeli Karım 2. bölüm fragmanı yayınlandı: Alper ve Seda sorguda!

İlgili Postlar

Tehlikeli Karım 2. bölüm fragmanı yayınlandı: Alper ve Seda sorguda!

Tehlikeli Karım dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İlk bölümü ile dün akşam ekranlara merhaba diyen yeni dizinin, ikinci bölüm fragmanında dikkat çekici detaylar göze çarptı. Fragmanda, polislerin sorularına yanıt veren Derin’in zor anları dikkat çekerken, Alper ve Seda’nın sorgu görüntüleri heyecan yarattı. İşte Tehlikeli Karım dizisinin 2. yeni bölüm 1. fragmanından dikkat çeken ayrıntılar…

[affiliate_news id=”43447″]

Tehlikeli Karım 2. bölüm 1. fragmanı

Tehlikeli Karım dizisi, dün akşam SHOW TV ekranlarında ilk bölümü ile yayınlanmaya başladı. Heyecanlı anlara sahne olan ilk bölümün etkisi daha geçmeden, dizinin 2. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, seda, Alper ve Derin’in yeni maceraları dikkat çekti.

Dizinin yayınlanan fragmanında, Derin bulunduktan sonra hastanede tedavi ediliyor. Derin’i görmek isteyen Alper, apar topar hastaneye götürülüyor. Alper ve Derin, yaşananların ardından ilk kez hastane odasında yüz yüze gelecekler.

[affiliate_news id=”41813″]

Seda, Alper’in annesi tarafından saldırıya uğruyor. Seda, Alper’in annesinin elinden kurtulmaya çalışıyor. Seda, iyice köşeye sıkışıyor.

Derin, Başkomiser Fırat’ın “Fidyeci hesapta 5 milyon olduğunu nereden biliyor?” sorusu ile karşı karşıya kalıyor. Derin’in, bu soruya ne yanıt vereceği merak ediliyor.

Alper ve Seda, sorguya alınıyor. Alper, suçu Seda’ya yüklüyor. Seda, Alper’in suçlaması ile şoke olup kendisini savunmaya çalışıyor.

Derin’a aşık olan Çınar, ona ulaşmanın yollarını ararken, duştan çıkan Derin’in karşısına aniden dikiliyor. Banyosunda Çınar’ı gören Derin, çok korkuyor.

İşte Tehlikeli Karım dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler