Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 22. Bölüm Fragmanı: Serhan ve Merve Boşanacak Mı?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 22. Bölüm Fragmanı: Serhan ve Merve Boşanacak Mı?

Ufak Tefek Cinayetler 22. Bölüm Fragmanı: Serhan ve Merve Boşanacak Mı?

Salı akşamı ekranda olan, başladığı günden bu yana sıra dışı konusuyla ilgiyle takip edilen dizi Ufak Tefek Cinayetler hız kesmeden devam ediyor. Son bölümden sonra 22. bölüm fragmanı merakla beklenen dizi seyircisiyle fragmanı buluşturdu. Ufak Tefek Cinayetler 22. bölümde neler olacak? Serhan ve Merve boşanacak mı? Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler 22. Bölüm Fragmanı

Burcu’nun Tunç ile başı dertte.Tunç Burcu’nun evine gelip “Bana bir şey lazım” diyor. Çekingen tavır sergileyen Burcu, Tunç ile hareket ederken beklenmedik bir şey oluyor ve genç kadın “İmdat” diye bağırmaya başlıyor. İşte tam bu sırada Tunç, Burcu’nun sesini kısmaya çalışıyor. Tunç’un Burcu’dan ne istediği ise merak konusu.

Ufak Tefek Cinayetler 21.Bölümde Neler Olmuştu?

Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavgalar gün geçtikte büyüyor. Sarmaşık’ta neler olacak derken duruma her zamanki gibi Merve el koyuyor.

Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve’nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve’yle Pelin’in peşini bırakmıyor. Merve bu Tunç meselesini halletmek için bir şeyler peşinde ama pek başarılı olacak mı bilinmiyor. Bu arada Serhan artık Merve’den boşanmak istiyor ve eve boşanma protokolü gönderiyor. Merve beklenmedik şekilde bunu imzalıyor. Peki artık ne olacak? Sarmaşık gün geçtikte karışıyor! Ufak Tefek Cinayetler dizisinin merakla beklenen bölümü salı akşamı izleyicisi ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler