Ana SayfaDizilerAhmet Mümtaz Taylan, İnsanlık Suçu Dizisinde!

İlgili Postlar

Ahmet Mümtaz Taylan, İnsanlık Suçu Dizisinde!

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan yeni bir dizi film ile bu hafta karşımızda olacak. Bu sezon, beğeniyle izlenilen “Hayat Sırları” dizisiyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu Taylan, yeni dizisi “İnsanlık Suçu” ile izleyicilerle buluşuyor.

[affiliate_news id=”20286″]

Pastel Film Yapım tarafından, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği, Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnsanlık Suçu, bu cumartesi günü izleyicisi ile buluşacak. Yayınlanan tanıtım fragmanlarıyla da büyük merak uyandıran dizi film, başarılı oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor.

Ahmet Mümtaz Taylan, İnsanlık Suçu Dizisinde!

Beğeniyle takip edilen genç isimler ile birlikte usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da İnsanlık Suçu dizisinde, iş adamı ‘Sami Gökdemir’ olarak izleyici ile buluşacak.

İnsanlık Suçu’nda İş Adamı Sami Gökdemir Nasıl Bir Karakter?

İnsanlık Suçu dizisinde, Cemal’in (Kaan Yıldırım) amcası Sami Gökdemir rolünü canlandıracak olan Ahmet Mümtaz Taylan, kardeşi Asaf’ın yaptığı kötülüğü unutamamış, yıllardır yaşadığı yürek yarası ile sert ve acımasız hale gelmiş bir karaktere hayat verecek.

Ahmet Mümtaz Taylan, İnsanlık Suçu Dizisinde!

Adana’da yaşayan, fakir ve hırslı Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikâyesi; “İnsanlık Suçu” cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

[affiliate_news id=”40733″]

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler