Ana SayfaDedikoduUçakta Tacize Uğrayan Oyuncu Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

İlgili Postlar

Uçakta Tacize Uğrayan Oyuncu Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

Uçakta Tacize Uğrayan 17 Yaşındaki Oyuncu, Yaşadıklarını Canlı Yayınla Duyurdu

Hindistan’da Pazartesi günü Yeni Delhi’den Mumbai’ye seyahat eden 17 yaşındaki Bollywood oyuncusu Zaira Wassim, geçtiğimiz günlerde bir cesurluk örneği sergiledi. Zaira Wassim’in paylaştığı bir Instagram videosunda uçaktaki başka bir yolcu tarafından taciz edildiğini söyledi. Wassim, “Sürekli omzumu dürttü ve ayağıyla boynuma ve sırtıma dokundu. Biz ülkemizde kız çocuklarımıza bu şekilde mi sahip çıkacağız?” dedi.

Tacizcisi Tutuklandı

Bir cesurluk örneği sergileyen herkese örnek olan Zaira Wassim’in paylaştığı video kısa zamanda sosyal medyada yayıldı ve polis hakarete geçti. Polisler, bir kadına cinsel tacizde bulunma suçuyla Vikas Sachdeva isimli bir kişiyi tutukladı. Sesini duyuran Zaira Wassim’in bir nebzede olsa işi rahatladı. Kıza destek çıkan polisler, “Böyle bir eyleme karşı müsamaha gösteremeyiz” yorumunda bulundu.

Cinsel tacizle suçlanan Vikas Sachdeva’nın eşi Divya Sachdeva, kocasının masum olduğunu savundu. Eşinin çok yorgun olduğunu, bir cenazen döndüğünü ve yorgunluktan uçakta uyuyakaldığını iddia eden etti. Divya Sachdeva, yaşı küçük olan oyuncunun ilgi çekmek için böyle bir iddiada bulunduğunu söyledi.

Uçakta Tacize Uğrayan Oyuncu Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!
Uçakta Tacize Uğrayan Oyuncu Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler