Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer'i Affedemiyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’i Affedemiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mine ile ilgili gerçekleri öğrenen Türkan, kendi içindeki fırtınalara rağmen susmayı tercih ediyor. Somer ise, Türkan’ın kendisinden uzaklaşmasına dayanamıyor. Mine, Türkan’ın bebeğini düşürmek için ona ilaçlı çay içmesini sağlıyor. Üç Kız Kardeş 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan Somer’i affetmiyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan Somer’i Affedemiyor!

Üç Kız Kardeş 23. bölüm 1. fragmanında; Sadık, Korhanlar’ın sekreter aradığını Dönüş’ün orada çalışabileceğini Niesrin’e söylüyor. Nesrin ise Sadik’a, büyük tepki gösterip bu işe karşı çıkıyor. Türkan, Somer’e karşı gemileri yakıyor. Somer Türkan karşısında çaresiz bir şekilde adeta çırpınıyor. Ama Türkan onu istemediğini haykırıp eline ne geçerse yıkıp döküyor. Öte yandan Rüçhan, Fatih’e kızının Dönüş olduğunu söylüyor.

İşte Üç Kız Kardeş 23. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mine ve Somer’i konuşurken duyan Türkan, ilk olarak her şeyi yakıp yıkmayı düşünüyor. Ancak kendisini tutup kahvaltı masasına geri dönüyor. Midesi bulandığı için kötü hissettiğini söyleyen Türkan, kimseye bir şey hissettirmemeye çalışıyor. Derya, İzmir’e gideceği için onunla vedalaştıktan sonra da Somer ile arabaya biniyor. Evin kapısında tek başına yürüyüşe gitmek istediğini söyleyen Türkan, her şeyi uzun uzun düşünüyor. Bu sırada her yerde eşini arayan Somer, Türkan’ın halasına gidip onun gittiği yeri tahmin ediyor.

Olanları düşünürken Özer’in büyük aşkı Sevilay ile iskelede tanışan Türkan, Somer yanına gelince şaşırıyor. İhanete uğradığını düşündüğü için eşine kızgın olan Türkan, bebeği aldırıp aldırmamak konusunda kararsız kaldığını belirtiyor. Karısını eve götüren Somer de onun annesi Rüçhan ve Mine yüzünden korktuğunu zannediyor. Karısına şefkat gösteren Somer, o uyuyunca yaşadığı çaresizlikle bütün gece ağlıyor. Ertesi gün bavulunu toplayan Türkan, tam gidecekken kapıya babası geliyor.

Derya’yı İzmir’e bıraktıktan sonra kızları için beslediği mayaları çoğaltan Sadık, torunu için de yeni bir kavanoz yapıyor. Tam bavuluyla çıkacakken babası gelince şaşıran Türkan, babasının hediyesiyle duygulanıyor. Sonrasında odasına çıkan Türkan peşinden gelen Somer’e; henüz bir konuda karar veremediğini belirtiyor. Babasının evine dönmekten vazgeçen Türkan, şifonyerindeki çerçeveleri fırlattıktan sonra Mine içeri giriyor. Her şeyi toparlayıp Mine’ye sıkıntısını belli etmeyen Türkan, camlar yüzünden elini yaralıyor.

Akşam eve dönen Somer, Türkan’a aralarında ne olduğunu sorup üzüntüsünü paylaşıyor. Buna inanmayan Türkan’ın “Kiraz’ın babasına ulaşabildin mi?” sorusuna yanıt veren Somer, “Adam nefret ediyor Mine’den, mahvetmiş adamın hayatını. Evliymiş, mutlu bir yuvası varmış. Bir bebekleri olacakmış hatta, Kiraz sütten kesildiğinde onu da yanına alacakmış” diyor. Türkan ise eşine; “Ne tuhaf, Mine’nin yalanları başka insanların gerçeğine dönüşüyor” yanıtını veriyor.. Tüm bu konuşmaları duyan Mine bir hayli öfkeleniyor.

Ertesi sabah Ayla’dan nane limon isteyen Türkan duşa giriyor. Hemen nane limon kaynatan Ayla, Özer Bey kendisine ceketini sorunca onun yanına gidiyor. Bunu fırsat bilen Mine ise Rüçhan Hanım’ın, Türkan’ın içmesine izin vermediği ilacı, nane limona karıştırıyor. Türkan da habersizce bu çayı içiyor.

Kızının bir sıkıntısı olduğunu hisseden Nesrin ise onunla görüşmeye gidiyor. Türkan’ın mutsuzluğunu dinleyen Nesrin, ona Mine’yi, bebeği ve tüm olanları bildiğini söylüyor. Sonrasında da “Bu bebeği biz büyütürüz. Kalma bu ahlaksızların yanında. Hadi kalk alalım eşyalarını dönelim evimize” diyerek kızına destek oluyor. Ayla’dan valizini alıp kapıya giden Türkan, Somer’in gelişiyle şoke oluyor. Kapıda bavuluyla kalan Türkan ise annesi ve Somer arasında kalıyor.

Üç Kız Kardeş 22. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Gerçekleri Somer’in Ağzından Duymak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler