Ana SayfaYaşamTV8 7 Kasım Salı Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 7 Kasım Salı Yayın Akışı

TV8 7 Kasım 2017 Salı günü yayın akışı için haftanın ikincini gününe ilk olarak sağlık programını tercih ediyor. Saat 07.00’da Günaydın Doktor adlı sağlık programı ekranlara gelecek.  Günaydın Doktor adlı sağlık programıyla güne başlayan TV8 saat 08.30’da Oynat Bakalım adlı kısa ve genelde internette paylaşılan çok fazla izlenen komik videoların ve fotoğrafların yer aldığı programla devam edecek.[irp]

TV8 7 Kasım 2017 Salı Yayın Akışı Sabah Kuşağı

Oynat Bakalım adlı program sonrasında 7 Kasım Salı gününde sabah kuşağında saat 09.30’da Gel Konuşalım programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında gösterilecek.

TV8 7 Kasım 2017 Salı Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Salı gününde öğle saatine gelindiğinde TV8, yayın akışında öğle saatlerinde ilk olarak 12.30’da  Yemekteyiz adlı yemek programı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 5 yarışmacıdan her gün başka bir kişinin evine diğer yarışmacıları misafir ettiği ve yaptığı yemekleri sunduğu Yemekteyiz programını saat 15.15’te Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programı canlı yayınla TV8 ekranlarında takip edecek.

TV8 7 Kasım 2017 Salı Yayın Akışında Akşam Kuşağı

TV8 ekranlarında Salı günü akşam kuşağına geldiğimizde TV’de ilk kez yayınlanacak olan yerli yapım bir film “Görümce”’yi göreceğiz.  Saatler 20.00’ı gösterdiğinde Yeliz fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet’le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralarını konu alan film TV8 ekranlarında gösterilecek.

TV8 7 Kasım 2017 Salı Yayın Akışında Gece

TV8 Salı günü gece kuşağına geldiğinde TV’de ilk kez yayınlanan Görümce filminden sonra 00.15’te Yemekteyiz adlı programın tekrarı ekranlara gelecek. Yemekteyiz adlı programın tekrarı yayınlandıktan sonra saat 02.15’te Gerçeğin Peşinde adlı programının tekrarı ekranlara gelecek. Gerçeğin Peşinde programından sonra saat 04.45’te TV8 ekranlarında Oynat Bakalım adlı kısa videoların yayınlandığı program ekranlara gelecek. Oynat Bakalım programı bittikten sonra TV8 saat 05.45’te Çok Güzel Hareketler Bunlar (Tekrar) ile TV8 ekranları yeni bir günün yayın akışına geçmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler