Ana SayfaDizilerTV8 27 Eylül 2017 Çarşamba Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 27 Eylül 2017 Çarşamba Yayın Akışı

TV8 27 Eylül 2017 Çarşamba yayın akışı ile birlikte yeniden farklı programları ve dizileri ekranlara getirecek.

[irp]

Kanalın yeni bölümü için yapılan açıklamalara göre ilk olarak yayınlanacak olan program saat 07.00’da başlayacak Günaydın Doktor olacak. Bu program ile güne başlangıç yapacak TV8 daha sonrasında Maşa İle Koca Ayı ve Aşk-ı Roman tekrar bölümleriyle ekranlarda olacak. Saat 08.00’da yayınlanacak Aşk-ı Roman dizisinin hemen ardından Gençlik Başımda Duman adlı ekranlarda yeni yayınlanmaya başlanan dizi yer alacak.

TV8 27 Eylül 2017 Çarşamba Yayın Akışı Emlak Avcıları Kaçta?

TV8’de özellikle Çarşamba günü Emlak Avcıları adlı yeni programı yeni bölümü yayınlanacak. Bu bakımdan saat 10.45 itibariyle başlayacak olan yeni program, en dikkat çeken içeriklerden bir tanesi olacak. Emlak üzerine farklı bir konsepti ile ekranlara getirilecek olan Emlak Avcıları, aynı zamanda Türkiye’de de farklı bir program olarak dikkat çekiyor.

Çarşamba günü öğle kuşağına geçiş yapıldığında saat 13.00’da yayınlanacak Yemekteyiz dikkat çeken diğer bir program. 15.15’te ise Gerçeğin Peşinde adlı program canlı olarak ekranlara getirilecek ve uzun bir süre ekranlarda kalacak. Saat 20.00’a kadar yayınlanacak olan program böylece pek çok farklı konuyu da detaylı bir şekilde ekranlara taşıyacak.

Gece boyunca ise özellikle çok sevilen Pek Yakında isimli yerli sinema filmi yayınlanacak. Bu filmin hemen ardından ise yabancı sinema kuşağında suikastçı ekranlarda olacak. Bu film ile yayın akışı sonlanacak ve gece yayınlanacak olan tekrar bölümler şöyle olacak;

01.15 Emlak Avcıları

02.45 Yemekteyiz

04.45 Gerçeğin Peşinde

Yayınlanacak olan programlar ile birlikte TV8’de bir gün daha sona erecek. Gün boyunca özellikle yeni bölümleri yayınlanacak olan programların izleyiciler tarafından dikkat çekmesi bekleniyor. Gece yayınlanacak olan tekrar bölümler ise gündüz kuşağında yayınlanan programları izleyemeyenler için alternatif sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler