Ana SayfaÜnlülerTV8 25 Mayıs Perşembe 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 25 Mayıs Perşembe 2017 Yayın Akışı

TV8 25 Mayıs Perşembe 2017 yayın akışı açıklandı. TV8 tarafından yapılan resmi açıklamalarda yayın akışı kapsamında hangi programların ekranlara geleceği net bir şekilde öğrenilirken, yine TV8’in dolu dolu ve eğlenceli içerikleri ile ekranlarda olacağı belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan paylaşımlara göre TV8 25 Mayıs Perşembe 2017 yayın akışı kapsamında ilk programın Günaydın Doktor olacağı belirtildi. Saat 07.00’da yayınlanacak olan bu program ile birlikte TV8 yayın akışı resmen başlayacak. 08.00 itibariyle çizgi film Maşa ile Koca Ayı, 08.15 itibarıyla Oynat Bakalım tekrar, 09.30 itibariyle ise Aramızda Kalmasın canlı olarak ekranlara gelecek.

TV8 25 Mayıs Perşembe 2017 Yayın Akışında Neler Var?

25 Mayıs Perşembe günü TV8’de Survivor heyecan ise 12.30 itibariyle başlayacak. Canlı olarak ekranlara gelen Survivor Panorama’da yaşanan olaylar ve gece yaşanacak olaylar masaya yatırılacak vbe farklı değerlendirmeler ve yorumlar ile dikkat çekici bir program yapılacak. Survivor Panorama’nın ardından ise 15.30 itibariyle İşte Benim Stilim yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

İşte Benim Stilim’in ardından ise Survivor 2017 yeni bölümleri ile ekrana gelecek ve Survivor’da Perşembe günü itibariyle oynanacak ödül oyunu ekranlara getirilecek. Survivor sonrasında ise İşte Benim Stilim tekrar, Survivor Panorama tekrar ve Çok Güzel Hareketler Bunlar tekrar bölümleri TV8’de yayınlanacak.

TV8’de ekranlara gelecek olan bu programlar ile birlikte yayın akışı sonlanacak ve Perşembe günün de ekrana gelecek olan programlar da böylece izlenecek. Yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranlarına ulaşan Survivor, Perşembe günü de yine TV8’in yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler