Ana SayfaÜnlülerAlişan'dan Eve 1 Milyon TL’lik Yatırım

İlgili Postlar

Alişan’dan Eve 1 Milyon TL’lik Yatırım

Yatırımlarıyla dikkat çeken Alişan, geçtiğimiz günlerde yeni bir ev daha aldı. Özellikle gündeme düşen haberlerde Alişan’ın bir evi beğendiği ve ev ile ilgili bir gerçeği öğrendikten sonra bir milyon TL vermekten kaçınmadan evi satın aldığı öğrenildi.

Fırsat Kolladı

Alişan’ın bu kadar yüksek ücret ödemesindeki en önemli neden ise İstanbul’da yapılacak yeni metro projesi kapsamında evin önünden metronun geçecek olması. Alişan bu durumu öğrendikten sonra ev için daha da istekli olurken, yaptığı görüşmeler sonrasında evi almaya karar verdiğini ve 1 milyon TL gibi bir ücret için anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

Alişan yaptığı bu satın alma ile birlikte geleceğe yönelik olarak önemli bir yatırım da yapmış oldu. Özellikle metro geçtikten sonra bölgedeki konut fiyatlarında artışın yaşanması Alişan’ın da böylece 1 milyon TL’nin daha üzerindeki bir rakama bu evi satması bekleniyor. Bugüne kadar farklı alanlarda yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Alişan’ın kazandığı paraları doğru bir şekilde değerlendirmek adına emlak sektörüne yöneldiği ve önümüzdeki dönemlerde yeni satın almaların da devam edeceği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta boyunca gündemde aşk dedikoduları ile gündemde yer alan Alişan’ın Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile aşk yaşadığı biliniyordu. Gündemde yer almasına rağmen çok fazla açıklama yapmayı uygun görmeyen Alişan, ev alarak dahi gündeme gelmeyi başarıyor. Bu bakımdan yeni ev alması ve özellikle bir eve 1 milyon TL vermesi, Alişan’ın kısa sürede gündeme gelmesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler