Ana SayfaDizilerTV8 23 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 23 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı

TV8 23 Haziran Cuma 2017 yayın akışı ile yine birbirinden eğlenceli ve sevilen programları ekranlara getirecek. TV8 tarafından yapılan resmi açıklamalar ile 23 Haziran Cuma 2017 yayın akışını netleştiği ifade edilirken, özellikle gün boyunca pek çok farklı program yine TV8 ekranlarından izleyicilere sunulacak.

TV8’de gün Günaydın Doktor adlı sağlık programı ile başlayacak ve sabah saat 07.00 itibariyle bu program bir saat boyunca ekranlarda olacak. Bu programın ardından ise 08.15 itibariyle çok sevilen çizgi film Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek. Yayınlanacak olan bu program ile birlikte TV8 09.30’da başlayacak olan Aramızda Kalmasın ile yayın akışına devam edecek. Özellikle canlı olarak yayınlanan bu magazin programında gün boyunca pek çok farklı magazin gelişmesi ele alınacak ve değerlendirilecek. Özellikle yaz aylarında pek çok farklı ünlü ismin daha aktif olması, magazin haberlerinin daha fazla dikkat çekmesini sağlıyor. Bu bakımdan Aramızda Kalmasın yaz ayları itibariyle çok daha fazla yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başarıyor. Aramızda kalmasının ardından ekranlara gelecek diğer bir program Arda’nın Ramazan Mutfağı olacak. 11.45 itibariyle başlayacak olan bu program, özellikle Ramazan’a özel olarak sunulduğundan dolayı Ramazan tarifleri ve iftara özel menüleri ile izleyenlere farklı lezzetler sunacak

TV8 23 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı Öğle Kuşağında Neler Var?

TV8 Eylül kuşağında ise ilk olarak Yaşamdan Hikayeler yayınlanacak. Canlı olarak ekranlara gelecek bu program saat 12.45’te başlayacak bu programın hemen ardından ise 16.15’te Gerçeğin Peşinde adlı reality show ekranlara taşınacak. Özellikle yayınlandığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken ve bu konuda yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran Gerçeğin Peşinde, canlı olarak yine birbirinden ilginç konuları ve konukları stüdyoda ağırlayacak.

TV8 23 Haziran Cuma 2017 Yayın Akışı Akşam Kuşağında Neler Var?

TV8 23 Haziran Cuma 2017 yayın akışı kapsamında özellikle akşam kuşağı oldukça hareketli. Kanalın en çok sevilen yarışmalarından bir tanesi olan Survivor final bölümüyle ekranlara gelecek. Bu programın ardından ise panoramada bu bölümün değerlendirilmesi yapılacak ve Panorama saat 23.15 itibariyle canlı olarak ekranlara gelecek.

Gece boyunca Ramazan’a özel olarak yayınlanan özel programlardan olan Emre Dorman ile Kuran’ın izinde, Bekir Köse ile Sahur Vakti ekranlarda olacak diğer programlar arasında. Gece Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin Peşinde adlı programların tekrarları ile tamamlanacak ve TV8’de Cuma günü böylece sonlanmış olacak. TV8’de özellikle bu hafta Survivor’ın final bölümlerinin ekranlara getirilmesi, tüm izleyenlerin televizyonlarda Survivor izlemesini sağladı. Cuma günü de yine final bölümünün ekranlara getirileceği Survivor, bu final bölümleri ile birlikte ekranlara veda etmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler