Ana SayfaDizilerKara Sevda Final Bölümünde Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Kara Sevda Final Bölümünde Neler Yaşandı?

Sezonlardan beri ekranlarda yayınlanan ve yüksek izlenme oranları alan Kara Sevda final bölümüyle ekranlara geldi. Özellikle 74. bölümü ile ekranlara veda eden Kara Sevda’nın finali, izleyenleri oldukça hüzünlendirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Kara Sevda final ile ilgili net açıklamalar yapılırken beklenen gün geldi. Dün akşam yayınlanan yeni bölüm ile birlikte özellikle Kara Sevda ekranlara veda ederken, final bölümünde birbirinden ilginç sürpriz gelişmeler yaşandı. Özellikle oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve bu sayede yüksek izlenme oranlarına ulaşan dizinin final yapması, milyonlarca kişinin diziye veda etmesine neden oldu. Dizi için geçtiğimiz haftalarda yayınlanan üç farklı final fragmanı dahi YouTube gibi video izleme sitelerinde yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı. Yayınlanan fragmanlar ise şöyle;

Kara Sevda Final Bölümünde Neler Oldu?

Yayınlanan final bölümünde özellikle Emir’in polis ile yaşadığı kovalamaca giderek kritik bir hale geldi. Emir hedefine ulaşabilmek adına oldukça hırslı olurken, Kemal’e karşı yeni bir hamle daha yaptı. Özellikle rövanş almak isteyen Emir, Nihan’ı kaçırdı. Kemal ile Emir bu hamle sonrasında karşı karşıya geldi ve 2 isim kozlarını bir kez daha paylaşmak zorunda kaldı.

Yaşanan kavgalar sonrasında özellikle Kemal’in hayatını kaybetmesi, tüm izleyenleri üzüntüye boğdu. Kemal’in ölmesi ile birlikte Nihan ile Kemal birlikte olamadı ve Kemal kızını dahi göremeden hayata gözlerini yumdu. Kemal, yaşamını yitirmesi üzerine şiirli bir veda yaptı ve tüm bu anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Final bölümünde Kemal’in veda etmesi ve Nihan ile Kemal’in hayatlarını birleştirememesi diziyi izleyenlerin büyük tepkisini çekti. Sezonlardan beri izlenen ve yakından takip edilen dizinin, mutsuz bir şekilde bitmesi diziyi izleyenlerde büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Özellikle final bölümü sonrasında sosyal medyada bu durum farklı tartışmalara yol açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler