Ana SayfaDizilerTV 8 6 Nisan 2017 Perşembe Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV 8 6 Nisan 2017 Perşembe Yayın Akışı

TV8, 6 Nisan Perşembe günü yine birbirinden eğlenceli farklı yayınlarıyla ekranlarda olacak. Özellikle Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra içeriğinde ciddi bir değişikliğinin yapıldığı TV8, daha eğlenceli, daha dikkat çekici ve birbirinden iddialı yarışmaları ile en çok izlenen kanallardan birisi haline gelmiş durumda.

TV8 6 Nisan Perşembe Yayın Akışı İçerisinde Neler Var?

TV8 6 Nisan 2017 Perşembe yayın akışı sabah 07.00 itibariyle Günaydın Doktor ile başlıyor. Bu programın ardından TV8’in en çok sevilen çizgi filmi Maşa ile Koca Ayı 08.00 itibariyle ekranlara geliyor. Daha sonrasında ise Oynat Bakalım tekrar ve Aramızda Kalmasın canlı yayını izleyenlere sunuluyor.

12.30 itibariyle ise özellikle ekranların en çok sevilen moda programlarından birisi olan İşte Benim Stilim yeni bölümü ile ekranlara geliyor. İşte Benim Stilim sonrasında ise Survivor Panorama canlı olarak ekranlara getiriliyor. 16:30 itibarı ile başlayan canlı yayın Panorama 20.00’a kadar oldukça uzun bir süre ekranlarda yayında kalıyor.

Panoramanın ardından ise Survivor 2017 yeni bölümüyle ekranlarda yer alıyor. Yeni bölümü yayınlanan Survivor’ın değerlendirilmesi ise özellikle 23.30 itibariyle başlayan Survivor ekstrada ekranlara getiriyor. Survivor ekstra ile gün sona ererken gece yarısı İşte Benim Stilim tekrar, Survivor Panorama tekrar ve Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı yapımlar ile yayın akışı tamamlanıyor. TV8 6 Nisan 2017 perşembe yayın akışı bu şekilde sonlanıyor.

Yayınlandığı akşamlarda yüksek izlenme oranları alan Survivor, 6 Nisan günü için de yine TV 8’in en önemli programlarından birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler