Ana SayfaDizilerAşk Ve Gurur Neden Yayınlanmıyor?

İlgili Postlar

Aşk Ve Gurur Neden Yayınlanmıyor?

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Aşk ve Gurur için final kararı alındığı belirtildi. Bu karar ile birlikte önümüzdeki süreçte Aşk ve Gurur artık ekranlara gelmeyecek.

Yapılan resmi açıklamalarda Aşk ve Gurur dizisi konusunda kesin kararın duyurulması özellikle dizisinin hayranları tarafından oldukça üzücü bir şekilde değerlendirildi. Yapılan açıklamalarda dizinin reyting kararı alınmasında reytinglerin etkili olduğu belirtildi.

Show TV’de İddialı Bir Giriş Yapmıştı

Show TV’de yayınlanan dizi bugüne kadar yüksek izlenme oranları alamadığı gibi özellikle izlenme oranlarının düşük kalması kanal yönetimi tarafından da dizinin yayından kaldırılması konusunda etkili oldu. Mert Fırat ve Damla Sönmez gibi çok önemli oyuncuların başrolde olmasına karşın dizinin düşük izlenme oranlarında kalması final konusunda da etkili olur.

Yayın Günü Değişti

Yayınlanmaya başlandığı ilk günden itibaren özellikle düşük izlenme oranları alması nedeniyle dizinin günü değiştirildi. Kanal ve dizi yönetimi tarafından alınan bu değişiklik kararı sonrasında dizinin reytinglerde daha yüksek bir izlenme oranı alacağı düşünüldü. fakat beklenen olmadı ve dizi gününün değiştirilmesine rağmen yine izlenme oranları düşük kaldı.

Bu nedenle dizinin final kararı alınması kaçınılmaz oldu. Yapılan resmi açıklamalarda dizisinin altıncı bölüm yayınlandıktan sonra final yapacak ve yayından kaldırılacak. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan son bölüm ile birlikte Aşk ve Gurur yayın hayatını sonlandırmış olacak. Show TV’de yayınlanan dizinin yayından kaldırılmasının ardından farklı bir dizinin Show TV’de yayın hayatına başlaması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler