Ana SayfaÜnlülerTuvana Türkay'dan Plazma Tedavi Açıklaması Geldi...

İlgili Postlar

Tuvana Türkay’dan Plazma Tedavi Açıklaması Geldi…

Geçtiğimiz aylarda Londra’daki sevgilisinin yanına giden güzel oyuncu Tuvana Türkay, 2020’ye damgasını vuran koronavirüse yakalandı. 16 gün boyunca karantinada olan başarılı oyuncu Koronayı yendiğini sosyal medya hesabından paylaşarak açıkladı. Detayları Haberimizde..

Tuvana Türkay Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Tuvana Türkay’dan Plazma Tedavi Açıklaması Geldi…

Ünlü futbolcu Alper Potuk’la uzun yıllar süren ilişkisinin ardından evlenmeleri beklenirken birden bire ilişkisini bitiren güzel oyuncu Tuvana Türkay, kısa süre önce yeni bir aşka yelken açmıştı.

Son olarak kalbini iş adamı Erdem Özün’e veren 30 yaşlarındaki başarılı oyuncu Tuvana Türkay, geçen ay Londra’da olan sevgilisi Erdem Özün’ün yanına gitmişti.

Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay’dan Duyarlı Davranış..

Tv100 haberin yapmış olduğu özel habere göre; İstanbul’a geri dönen başarılı oyuncuya, korona virüs bulaştı. Londra tatilinin sonrasında İstanbul’a dönen Tuvana Türkay, iş sebebiyle olduğu kalabalık yerden ayrıldıktan sonrasınra öksürük ve ateş şikayetleriyle hastanenin yolunu tuttu..

Korona virüs testi sonucu maalesef pozitif olan Tuvana Türkay’ın tedavisi evinde başladı. 16 gün süren karantina ve tedavisinin sonrasında korona virüs test sonucunun negatife döndüğünü duyuran Tuvana Türkay, takipçileri için bir paylaşımda bulundu..

Sosyal Medya Hesabından Bir Açıklama Yapan Tuvana Türkay;

“Herkese merhaba. Covid atlattım. 16 gündür evdeyim ve yapılan testler sonucu artık negatif olduğum belli. İmmün plazma tedavisi için kan bağışında bulunmak isterim. Kan Grubu A RH (+). İhtiyacı olanlar mesaj atabilirler. Sevgiler” dedi.

İşte Tuvana Türkay’ın İmmün Plazma Tedavi Paylaşımı; 

Tuvana Türkay'ın İmmün Plazma Tedavi Paylaşımı
Tuvana Türkay’ın İmmün Plazma Tedavi Paylaşımı

Tuvana Türkay ve Selçuk Yöntem’den Aşk İddialarına Cevap

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler