Ana SayfaÜnlülerTuvana Türkay: "Evden Çıkamıyorum"

İlgili Postlar

Tuvana Türkay: “Evden Çıkamıyorum”

Geçtiğimiz haftalarda illet virüs koronayı yenen güzel oyuncu Tuvana Türkay, son sağlık durumu hakkında  açıklamalar yaptı. Covid 19’un akciğerinde hasar bıraktığını söyleyen Tuvana Türkay, bakın daha neler neler söyledi. İşte Detaylar..

Tuvana Türkay: “Evden Çıkamıyorum”

Geçtiğimiz aylarda Londra’daki sevgilisinin yanına giden güzel oyuncu Tuvana Türkay, 2020’ye damgasını vuran koronavirüse yakalanmış, 16 gün boyunca karantinada kalan başarılı oyuncu Koronayı yendiğini sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileri için açıklamıştı..

“Kendimi Çok Sakınırken Virüse Yakalandım”

Korona virüsü atlatan oyuncu Tuvana Türkay, sağlık durumu hakkında detaylar vererek hastalığın çok zor geçtiğini söyleyerek takipçilerini uyardı;

“Kendimi her şeyden sakınıp, çok dikkat ederken evimde virüse yakalandım. Hastalık sürecini çok ağır geçirdim. Şu anda testim negatif ama hastalığın ciğerimde yarattığı hasar ve tahribat nedeniyle evimden çıkmıyorum. Bu hasarın da kısa sürede geçeceğine inanmıyorum” şeklinde ifadeler kullanarak içinde bulunduğu süreci anlattı..

Tuvana Türkay’dan Duyarlı Davranış Sergiledi..

Öte yandan Korona virüs test sonucunun negatife döndüğünü duyuran Tuvana Türkay, takipçileri için bir paylaşımda bulunarak herkes için duyarlı bir davranışa imza atmıştı..

“Herkese merhaba. Covid atlattım. 16 gündür evdeyim ve yapılan testler sonucu artık negatif olduğum belli. İmmün plazma tedavisi için kan bağışında bulunmak isterim. Kan Grubu A RH (+). İhtiyacı olanlar mesaj atabilirler. Sevgiler” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler