Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay ve sevgilisi Fenerbahçeli Alper Potuk, ilk kez birlikte poz verdi

İlgili Postlar

Tuvana Türkay ve sevgilisi Fenerbahçeli Alper Potuk, ilk kez birlikte poz verdi

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay ve sevgilisi Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ilk kez birlikte poz verdi. Romantik bir akşam yemeği yiyen çift, çıkışta obkjektiflerden kaçmadı. Detaylar haberimizde…

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Deli Gönül dizisinde rol alarak karşımıza çıkan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Fenerbahçe’nin gözde futbolcusu Alper Potuk ile dokuz aydır aşk yaşıyor.

Birlikte poz vermemek için özenen Tuvana Türkay ve Alper Potuk, bu kurallarını ilk kez çiğnedi. Kabataş’taki Anjer Otel’in teras katında romantik bir akşam yemeği yiyen Potuk ve Türkay çift, çıkışta kendilerini bekleyen basın mensupları ile karşılaştı. Ünlü çift, ilk kez objektiflerden kaçmadı ve yan yana poz verdi.

Tuvana Türkay, geçtiğimiz hafta pazar günü Kadıköy’de oynanan maça gitmişti. Fenerbahçe formasını giyen sevgilisi Alper Potuk, maçta gol atmıştı. Yemek çıkışında bir Fenerbahçe taraftarı Tuvana Türkay’a o günü hatırlatarak “Yenge, sen hep tribünde ol. Çünkü Alper Abi seni görünce sahada uçuyor!” dedi.

Tuvana Türkay, verdiği bir röportajında Alper Potuk ile aşk yaşadığını açıklamıştı. Ancak, birlikte poz vermemeye çalışıyordu.

Tuvana Türkay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler