Ana SayfaSosyeteTuvana Türkay ve Alper Potuk Kıskançlık Oyunları

İlgili Postlar

Tuvana Türkay ve Alper Potuk Kıskançlık Oyunları

Alper Potuk sevgilisi Alper sosyal medya hesapları üzerinden başka kadınların profillerini takip yasaklayan Tuvana şimdi ise Alperden bir hamle geldi. Kıskançlık halleri onlara neler yaptırıyor.

Sevgililer Arasındaki Kıskançlık Hamleleri

Alper Potuk ve Tuvana birbirlerini oldukça fazla kıskanıyorlar ki bu kıskançlıkları birbirlerine oldukça fazla hamle yapmalarına neden oluyor. Tuvana geçenlerde sevgilisinin kadın profillerini takip etmesini yasaklamıştı. Alper ise buna karşılık sevgilisinin eski telefon numarasını iptal ettirmesini söyledi. Tuvana da eski telefon numarasını sevgilisinin isteği üzerine iptal ettirdi. Daha doğrusu yeni bir telefon hatta aldıktan sonra ona hediye etti ve eski telefon numarasını da bu sayede sildirmiş oldu.

Birbirlerini Oldukça Çok Kıskanıyorlar

Ünlü çift kıskançlıkları yüzünden birbirlerini bu tür şeyler yaptırmaları onların arasında bir sürtüşmeye yol açmaması gözlerden kaçmadı. Bu durumlardan ikisi de şuanlık memnun görünüyor. Son zamanların en çok sevilen çiftlerinden olan Alper ve Tuvana sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflar oldukça çok beğeniyor. Çiftin son gelişmelerini magazinhaberleri üzerinden taki edebilir , son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler