Ana SayfaKimdirTürkü Turan kimdir?

İlgili Postlar

Türkü Turan kimdir?

Türkü Turan kaç yaşında? Türkü Turan aslen nereli,Türkü Turan nereli? Türkü Turan hangi burç? Türkü Turan’ın rol aldığı dizileri? Türkü Turan kimdir? Türkü Turan rol aldığı filmleri? Türkü Turan’ın rol aldığı dizi ve hayat verdiği karakterler hangileridir? Türkü Turan hayatı? Türkü Turan kaç yaşında? Türkü Turan gerçek adı? Türkü Turan eski hali? Türkü Turan son hali? Türkü Turan biyografisi ve hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.


Bugün Doğan Ünlüler

Türkü Turan kaç yaşında? Türkü Turan aslen nereli? Türkü Turan nereli? Türkü Turan hangi burç? Türkü Turan kaç yaşında?

Türkü Turan, 1 Şubat’ta Muğla‘nın Bodrum ilçesinde dünyaya geldi. Kova burcu olan Türkü Turan, 34 yaşındadır.

Türkü Turan kimdir?

Türkü Turan, anne ve babası Taksim’deki ve Bodrum’daki Veli Bar’ın sahipleridir. Anne ve babası o çok küçükken boşanmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu. Dolunay dizisinin güzel oyuncusu Türkü Turan, sadece oyunculuğuyla değil sesiyle de ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi. 1 Ağustos akşamı yayınlanan Dolunay dizisindeki performansı ve söylediği şarkıyla bölüme damga vuran Türkü Turan’ın oyunculuğu ise şu şekildedir;

Türkü Turan’ın rol aldığı dizi ve hayat verdiği karakter

Türkü Turan, 2009 yılında Reha Erdem‘in yönetmenliğini yaptığı “Kosmos” adlı sinema filminde Neptün karakterini canlandırırken, Sermet Yeşil ile birlikte oynadı.

2011 yılında yönetmenliğini Onur Ünlü‘nün yaptığı “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi” adlı filmde Selçuk Yöntem, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola ile beraber oynadı.

2013 yılında “Tatar Ramazan” dizisinde Bülent İnal, Burak Yamantürk, Burcu Kara, Özge Özpirinçci, Osman Soykut, Şebnem Hassanisoughi, Demir Karahan, Ahmet Mekin, Nur Sürer ile birlikte rol aldı.

2014 yılında Riot Games‘in League of Legends adlı oyununda Kalista adlı şampiyonun seslendirmesini yaptı.

2015 yılında “Saklı” adlı filmde İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen, Pelin Akil, Ümit Çırak ile birlikte oynadı.

Türkü Turan, nişanlısı Ozan Ertürk ile 2012 yılından beri birliktedir.

Türkü Turan’ın aldığı ödülleri

2011 – 18. Adana Altın Koza Film Festivali Jüri Oyunculuk Özel Toplu Performans Ödülü (Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi)
2009 – Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Performansı Ödülü Adayı (Kosmos)
2009 – Yeşilçam Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü adayı (Kosmos)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler