Ana SayfaYaşamTürkiye’nin Fenomenleri Artık ModaSky’da Yükselecek

İlgili Postlar

Türkiye’nin Fenomenleri Artık ModaSky’da Yükselecek

Influencer ve fenomen pazarı giderek popüler hale gelirken Türkiye’den de isimlerin çıkması adına yeni bir girişim duyuruldu.

ModaSky olarak duyurulan bu yeni proje ile birlikte sosyal medyada kurallar yeniden yazılarak. Arkasında profesyonel bir ekibin bulunduğu ModaSky’da markalarla fenomenler bir araya getirilecek.

Fenomenler Türkiye nüfusunu aştı!

Özgür Ruhlu Yeni Platform

Kuralların kişilere göre belirlendiği ve özgür bir ifade imkanının olduğu ModaSky, farklı ilgi alanlarına sahip kişilere ulaşmak marka adına da büyük bir kolaylık sağlanacak. Üyelik konusunda da sınırların kaldırıldığı sistemde herhangi bir şekilde kriter bulunmuyor. İsteyen herkesin üye olabileceği ve sistemde yer alabileceği ModaSky böylece kişilerin de fenomen olma yolunda adım atmasını sağlıyor. Kişilerin profilini doldurması ile birlikte hazır olacağı sistemde, ModaSky desteği ile birlikte kısa süre içerisinde yükselme imkanı da sağlanıyor.

Cep telefonları ile uyumlu uygulamalarıyla kullanım kolaylığı sağlayan ModaSky aynı zamanda web adresi üzerinden de erişime açık durumda. Önümüzde dönemlerde Türkiye’nin internet dünyasında adını çok daha fazla duyurmaya başlayacak olan sistemde siz de yerinizi alabilirsiniz.

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler