Ana SayfaÜnlülerTürkiye'de ilk: LGBT yemek yarışması başladı

İlgili Postlar

Türkiye’de ilk: LGBT yemek yarışması başladı

Türkiye’nin bir ilk gerçekleşti. Lezbiyen, gey, biseksüel, transeksüel (LGBT) yemek yarışması olarak tanıtılan Yemek Lazım adlı program ilk bölümüyle yayınlandı. İşte LGBT yemek yarışması Yemek Lazım adlı program ile ilgili detaylar.

Ahmet Çakar’dan Kerimcan Durmaz İçin Olay Paylaşım!

Türkiye’de yıllardan beri efsane haline gelmiş olan yemek programının Youtube kanalı üzerinden farklı bir formatı yapıldı. Konuyla ilgili elde edilen bilgilere göre LGBT görünürlüğünü arttırmak adına başlatılan projede, Youtube üzerinden yayınlanacak. Yarışmaya katılan tüm bireylerin LGBT bireyler olacağı ve program ile birlikte dikkatlerin çekilmeye çalışıldığı belirtilirken sosyal medyanın en çok konuştuğu konuların başında Yemek Lazım adlı program oldu.

Kerimcan Durmaz’ın Coachella Festivali’nde harcadığı para dudak uçuklattı!

LGBT yemek yarışması programında kimler var?

Programda özellikle siyasi bir partiye bağlılığı ile gündeme gelen Trans Güzellik Kraliçesi Çağla Akalın da bulunuyor. Akalın programın gönüllü muhabiri. Programlar Youtube üzerinden Ozan TV kanalında yayınlanacak.

Ozan TV Nasıl İzlenir?

Ozan TV henüz karasal yayında bulunmuyor, bu yüzden Ozan TV frekansı paylaşamıyoruz. Şu an sadece Youtube üzerinden yayın yapıyor. LGBT yemek yarışması takibi için Ozan Tv Youtube kanalı üzerinden yarışmayı seyredebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler