Ana SayfaÜnlülerAhmet Çakar'dan Kerimcan Durmaz İçin Olay Paylaşım!

İlgili Postlar

Ahmet Çakar’dan Kerimcan Durmaz İçin Olay Paylaşım!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar’dan, Kerimcan Durmaz için olay paylaşım geldi. Ahmet Çakar’ın bu paylaşımı oldukça tepki çekerken aynı zamanda uzun süre de konuşulacağa benziyor. Peki, Ahmet Çakar Kerimcan Durmaz için ne dedi? Hangi paylaşımı yaptı? Detaylar haberimizde…

Ahmet Çakar’dan Kerimcan Durmaz İçin Olay Paylaşım!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, ünlü fenomen Kerimcan Durmaz’ın fotoğrafıyla ilgili olay yaratan bir paylaşımda bulundu. Ahmet Çakar’ın Kerimcan Durmaz’ın fotoğrafı için yazdığı mesaj, sosyal medyada tepki çekti. Fotoğrafı durup dururken neden paylaştığı yada neden öyle bir yorum yazdığını anlamayan takipçiler, Ahmet Çakar’a tepkili mesajlar yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz ve arkadaşlarının halı sahada paylaştıkları fotoğraf oldukça dikkat çekmiş ve konuşulmuştu. Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar ise bu fotoğrafı paylaşıp fotoğraf için de “İşte dünya futbolunun yükselen yıldızı TOP GALACTİOS” yazdı. Ahmet Çakar’ın bu paylaşımı yapmasının ardından tepkiler gecikmedi. Ahmet Çakar’ın bu yaptığını “homofobik” bulan sosyal medya kullanıcıları eski hakem için “Lütfen bu homofobik söylemlerini başka yere kusar mısın lütfen?” şeklinde tepki gösterdi.

Ahmet Çakar’dan Kerimcan Durmaz İçin Olay Paylaşım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler