Ana SayfaÜnlülerTürkan Şoray Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

İlgili Postlar

Türkan Şoray Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yapımına başladığı Türkan Şoray Kültür Merkezi tamamlandı. Türkan Şoray’ın katılımıyla açılış töreni gerçekleşti. Açılışta gözyaşlarına hakim olamayan Şoray, “Hayatımın en mutlu anını yaşıyorum” dedi.

Türkan Şoray Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

Usta sanatçı adının verildiği kültür merkezinin açılış töreni için Antalya’ya geçti. Antalyalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan usta sanatçı oturacağı alana korumalar eşliğinde çemrebe alınarak ilerleyebildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ardından sahneye çıkan Türkan Şoray ’Sultan’ tezahüratıyla karşılandı. Duygusal anların yaşandığı açılış töreninde Türkan Şoray gözyaşlarını tutamadı. Usta sanatçı sahnede şu sözlerine yer verdi; ”Öylesine mutlu oldum ki bu kadar övgüyü inşallah hak etmişimdir. Hayatımın gerçekten, en kalbi duygularımla söylüyorum, en mutlu anını yaşıyorum. Kültür merkezine adımın verilmesi bana gururların en büyüğünü yaşattı. Hayat boyu bana bu şerefi yaşatanlara çok teşekkür ediyorum. Ölmeden bu güzelliği yaşamak herkese nasip olmaz” dedi.

Türkan Şoray Kimdir?

Belediye Başkanı Ümit Uysal da Gözyaşlarını Tutamadı!

Törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya’da birçok hizmeti faaliyete geçirdiklerini, ancak bu merkezin olmaması halinde hizmetlerinin eksik kalacağını dile getirdi. Binanın çok özel olduğunu ifade eden Ümit Uysal, belediyelerin genelde dev eserler diktiğini ancak dev kuleler önemli değil, toplumda neye yaradığı önemlidir, ifadelerini kullandı.

Ayrıca Başkan Ümit Uysal; ”Bu merkezimiz hiçbir apartmanı gölgelemiyor. Şehri beton yığınına boğmuyor. Eserimizin herkese örnek olmasını istedik. Arsız olmasın, estetik olsun istedik, işlevi yüksek olsun. Türkan Şoray oynadığı bütün filmlerinde haksızlıklara karşıydı. Oynadığı filmlerde mazlumdan yanaydı. Türk sinemasının yaşayan efsanesinin ismini o yüzden seçtik. Toplumun bütün kesimlerinin kucakladığı bir sanatçı olduğu için adını verdik” dedi. Başkan Uysal, Türkan Şoray’ın konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Konuşmaların ardından Uysal, sanatçıya kilim ve çiçek armağan etti. Açılış, Türkan Şoray’ın başrolünü oynadığı film gösterimi ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın konseri etkinlikleriyle tamamlandı.

Ünlü sanatçı Türkan Şoray oyunculuğu bıraktı! Türkan Şoray’ın unutulmaz filmleri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler