Ana SayfaDedikoduTürkan Şoray Emekli Olmaktan Memnun Değil

İlgili Postlar

Türkan Şoray Emekli Olmaktan Memnun Değil

Türkan Şoray Emekli Olmaktan Memnun Değil

Türkan Şoray, 2.5 ay önce geçirdiği operasyon sonrası Bebek’de objektiflere takıldı. Emekli olma durumundan hoşlanmadığını söyleyen Şoray, ekrana döneceğinin sinyalini verdi.

Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olan Türkan Şoray, 2.5 ay önce geçirdiği operasyon sonrası Bebek’de objektiflere takıldı. Emekli olma durumundan hoşlanmadığını söyleyen Şoray, ekrana döneceğinin sinyalini verdi.

Kilo almasına ve yürüme güçlüğü çekmesine neden olan Cushing Sendromu’ ndan dolayı ameliyat olan Türkan Şoray, Bebek’de kardeşi Nazan Şoray ile objektiflere yansıdı. Dostlarıyla buluşan sanatçı tek düşüncesinin iyileşmek olduğunu söyleyerek, “Ameliyattan sonra üç aylık istirahat sürem vardı, onu dolduruyorum. İyileştikten sonra önüme bakacağım” diye konuştu.

“ÖNCE İYİLEŞMEM GEREK”

Emekli olma durumunun hoşuna gitmediğini de sözlerine ekleyen 72 yaşındaki sanatçı, kızı Yağmur Ünal’ ın yapımcısı olduğu ‘Dolunay’ dizisine göz kırptı. Projeyi ilgiyle takip ettiğini söyleyen Şoray, “Sizin de oynama ihtimaliniz var mı?” sorusuna gülümseyerek, “Yağmur arada teklif ediyor. Belki bir ihtimal oynayabilirim ama önce iyileşmem gerek” diye yanıt verdi.

Çekmiş olduğu sinema filmleriyle Türk halkının gönlünde taht kuran usta isim, bir çok sinema filmi çekmiş, oyunculuğu ve alçak gönüllüğü ile herkesin sevgisini kazanmıştır. Uzun süredir ekranlarda olmayan usta ismin yakın zamanda ekranlara dönerek hayranlarını mutlu etmesini herkes merakla bekliyor.

CUSHING HASTALIĞI NEDİR?

Cushing hastalığı hipofiz bezinin böbreküstü bezini uyaran adrenokortikotrop hormonu (ACTH) fazla ürettiği durumlarda ortaya çıkan bir hastalıktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler