Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTürk Pop Müziğine Taze Kan... Melisa!

İlgili Postlar

Türk Pop Müziğine Taze Kan… Melisa!

Türk Pop Müzik kulvarında gelecek vadeden isimlerin arasında yer alan Melisa, yepyeni şarkısı ‘Dizgin’ ile müzikseverlere merhaba dedi. İşte Detayları…

Türk Pop Müziğine Taze Kan… Melisa!

Müzik eğitimine üç yaşlarındayken, Türkmenistan’da piyano dersi alarak başlayan ve ilerleyen yıllarda Royal Music Schools of Music için sınavlara giren Melisa, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu. Mezun olduğu üniversitenin halen Müzikal Tiyatro Sertifika programında eğitim almaya devam eden genç müzisyen, yeni çalışması olan ‘Dizgin’ ile pop müziğine taptaze bir kan olacak.

Birbirinden iddialı üç şarkı içeren ilk projesi ‘Yıldızlar’ ile müzik dünyasında adını duyuran Melisa, şimdi de sözleri Sibel Algan müziği Sezen Aksu düzenlemesi Ozan Bayraşa‘ya ait yeni şarkısı ‘Dizgin’ ile kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Melisa: “İyi Müzik Yapmak İstiyorum”

Ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan’ın objektifine yeni projesi için pozlar veren Melisa ‘nın klibini Erkan Nas çekti. Genç şarkıcı, “Sadece iyi müzik yapmak şarkı söylemek istiyorum…Benim için kendimi ifade ediş biçimi müzik” diyen Melisa, müzik eleştirmenleri tarafından duru vokaliyle Türk Pop Müzik kulvarının gelecek vadeden kadınları arasında yer alıyor.

İşte Melisa’ dan Dizgin;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler