Ana SayfaÜnlülerTürk Pavarotti Hakan Aysev 6. Kez Evlendi!

İlgili Postlar

Türk Pavarotti Hakan Aysev 6. Kez Evlendi!

2 sene önce vokalisti Banu Karaca ile dünya evine giren Türk Pavarotti lakaplı Hakan Aysev uzun sürmeyen bu evliliği sonrasında tekrar evlendi. Henüz 50 yaşında olan ünlü tenor Hakan Aysev 6. Kez Evlendi!

Türk Müziği, Tarkan’ın Yurt Dışında Verdiği Konserlerden İbaret Değil!

Ünlü Tenor Hakan Aysev 6. Kez Evlendi!

Daha önce sırasıyla 1988 yılında ilk evliliği, 2000 yılında 2. evliliğini, 2008 yılında 3. evliliğini, 2009 yılında 4. evliliğini ve 2016 yılında 5. evliliğini gerçekleştirmiş olan ünlü tenor Hakan Aysev 6. kez evlenerek aslında evliliğe verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

Hakan Aysev, 7 yıllık arkadaşlığın aşka dönüştüğü Banu Karaca ile geçtiğimiz ağustos ayında evlenmişti. İkili, evliliklerinin ilk yılını doldurmadan 2017 senesinde yollarını ayırmıştı. 5’inci evliliği sona eren Hakan Aysev, boşandıktan sonra  “Ben daha resmi yaşıyorum ilişkilerimi, daha ciddiye alıyorum insanları ve kıramıyorum. Bir insan hayatını benle devam ettirmek, evlenmek istiyorsa tabii ki diyorum” diyerek herkesi şaşırtmıştı.

5. evliliği çok uzun sürmeyen ünlü tenor Hakan Aysev, uzun süredir birlikte olduğu Evren Aysev ile 6. kez dünya evine girdi.

Hakan Aysev kimdir?

Hakan Aysev Evliliğini Böyle Duyurdu

Evren Aysev ile nikah masasına oturan Hakan Aysev, güzel haberi sosyal medya hesabından “Mutluluğun ve güzelliklerin bizi bulduğu gibi; bu yolda inanan herkesi de bulması dileğimizle…” notuyla duyurdu.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

. Mutluluğun ve güzelliklerin bizi bulduğu gibi;bu yolda inanan herkesi de bulması dileğimizle…🙏❤️🙏

hakan aysev (@hakan_aysev)’in paylaştığı bir gönderi (15 Eki, 2018, 5:28öö PDT)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler