Ana SayfaÜnlülerTürk Müziğinin Efsane Sesinden Şok!..." 40 Yıldır Kumar Oynuyorum "

İlgili Postlar

Türk Müziğinin Efsane Sesinden Şok!…” 40 Yıldır Kumar Oynuyorum “

Türk müziğinin efsane şarkıcılarından Nil Burak, Gökay Kalaycıoğlu ‘nun hazırlayıp sunduğu Youtube ‘da Haberler.com ‘un  kanalında izlenilen ‘Haber Bahane’ adlı programına konuk olarak katıldı. Hayatındaki evliliklerinden de bahseden usta şarkıcı, 40 yıldır kumar oynadığını itiraf etti. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Nil Burak: Benim Oğlum Karıncayı İncitmez!

Türk Müziğinin Efsane Sesinden Şok!…” 40 Yıldır Kumar Oynuyorum “

Gökay Kalaycıoğlu ‘nun hazırlayıp sunduğu Youtube ‘da Haberler.com ‘un  kanalında izlenilen ‘Haber Bahane’ adlı programına konuk olarak katıldı. Özel yaşantısından konu açan usta şarkıcı Nil Burak, bağımlılığı hakkında önemli bir itiraf gerçekleştirdi…

“İlk Evliliğim Gerçek Değildi”

Kariyerindeki başarıyı özel hayatında yakalayamadığını ifade eden ünlü sanatçı  söyleyen Nil Burak, “İnternette 1969 yılında biriyle evlendiğim yazıyor öyle bir şey yok. Yabancı biriyle birliktelik yaşamadım. Aşk kadınıyım olduğum için kalbimle hareket ediyorum. Benim için erkeklikte yakışıklılık önemli ama zeki ve esprili olması çok önemli. İlk evliliğim 1970 yılında menajerim Engin Kefkef’le. Ama o evlilik gerçek değildi, o zaman Türk olmadığım için sahneye çıkmam yasaktı. Prosedür gereği evlilik yaptık. Evlendikten 10 gün sonra Engin ‘boşandık’ diyerek kağıdı getirdi” dedi.

“İlk Evliliğim Kumar Bağımlılığından Dolayı Bitti”

Oğlunun babası Şamil Bey ile yaptığı 2. evlilik hakkında da konuşan açıklamalar yapan Nil Burak; “Benim için ilk evliliğimi Las Vegas’ta oğlumun babası Şamil Bey’le yaptım. Evliliğimiz 11 sene sürdü. Onun kumar bağımlılığından dolayı yürümeyeceğini anladım. Oynadığı oyunlar ufak tefek değildi. Oğlumla kendimi korumak için boşanmak zorunda kaldık. Görüşmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“40 Yıldır Oynuyorum”

Nil Burak yıllardır kumar oynadığını itiraf eden , çarpıcı ifadelerin devamında şunları ekledi; “Ben de kumarı seviyorum ve 40 yıldır oynuyorum. Kendi irademle bütçeme göre oynuyorum. Kıbrıs ‘a gelerek kimlerin oynadığını söylesem şaşırırsınız.”

Nil Burak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler