Ana SayfaÜnlülerTurgut Tunçalp'ın Yeni Projesi Belli Oldu

İlgili Postlar

Turgut Tunçalp’ın Yeni Projesi Belli Oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki perofrmansıyla adından sıklıkla söz ettiren ünlü oyuncu Turgut Tunçalp’ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayımlanan “Teşkilat” dizisiyle izleyicilerle buluşacak.

Teşkilat Dizisi Merak Uyandırıyor

Senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Teşkilat dizisinin 2.sezonunun ilk fragmanıyla merak uyandırdı. Yeni sezonuna bomba gibi hazırlanan dizinin fragmanında yer alan iki usta isim ise heyecanları artırdı.

Teşikilat Dizisi’ne Bomba Transferler

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya’nın paylaştığı ve kadrosunda Serdar Yeğin, Pervin Ünalp, Bora Karakul, Volkan Polat Yiğit, Erdem Alpyürük, Hilal Anay, Atılay Uluışık, Mert Karabulut, Feray Darıcı, Ahmet Uğur Say,Yavuz Bingöl gibi usta isimlerin yer aldığı diziye iki usta isim dahil oldu.

Dizinin ikinci sezonun Eylül’ün ikinci haftası başlaması bekleniyor.

Teşkilat Dizisinin Kadrosuna Gürkan Uygun Katıldı!

Turgut Tunçalp’ın Yeni Projesi Belli Oldu

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisi yeni sezon için geri sayıma başladı.

Son olarak Gürkan Uygun’un katıldığı diziye bu sefer Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden bir isim transfer oldu. Dizide Haşmet Façalı rolünü canlandıran, Turgut Tunçalp TRT1 dizisinin kadrosuna katıldı. Turgut Tunçalp Teşkilat’a transfer olduğunu dizi setinde çekilen bir kareyle duyurdu.

Turgut Tunçalp Kimdir?

Teşkilat Dizisi Konusu

Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan bir grup istihbaratçının iş ve özel hayatını ekranlara taşıyan  Teşkilat dizisinde Mit’in bu zamana kadar bilinmeyen yönleri izleyiciye aktarılmaktadır. Mit’in başarı hikayelerine, karşılaşılan zorluklardaki mücadelelerine ve  savaş yöntemlerinde kullanılan teknolojik yöntemlerine ilk kez izleyici de tanıklık etmektedir. Kahramanlığa giden bu yolda aksiyon, heyecan ve gerilim dolu anlar ekranlara gelmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler