Ana SayfaÜnlüler4 Eylül Cumartesi Emircan İğrek Konseri

İlgili Postlar

4 Eylül Cumartesi Emircan İğrek Konseri

İstanbul İst-Marina Kartal Alışveriş Merkezi içinde bulunan Kartal Jolly Joker konser alanında Emir Can İğrek rüzgarı esti! Müzik kutusu, Gönül Davası, Nalan, Beyaz Skandalım, Çiftetelli gibi birçok şarkının ve bestenin sahibi genç sanatçı 4 Eylül Cumartesi akşamı Jolly Joker Kartal konser alanında sahne aldı. 4 Eylül Cumartesi Emircan İğrek Konserinde neler oldu? Haberin devamında…

 

Konserlere kaldığımız yerden devam!

Covid 19 kısıtlamaları nedeniyle geçtiğimiz yıl Mart ayından beri kapalı olan mekanların normalleşme adımları ile birlikte açılması nın ardından konserler ve etkinlikler son hızıyla devam ediyor.  İstanbul’da gerçekleşen Emir Can İğrek konserine ilgi yoğunluğu oldukça fazlaydı. Konser alanın kapıları 21.00’da açıldı. Biletlerin tükenmesi sonucu oluşan kalabalık metrelerce sıra oluşturdu. Oldukça kısa bir sürede geniş kitlelere ulaşan genç sanatçı farklı tarzı ve güzel sesiyle Saat 22.00’da sahne aldı. Hayran kitlesini ve müzik severlerini bekletmeyen genç sanatçı müzik ve bestelerine o eşsiz sesiyle can verdi.

4 Eylül Cumartesi Emircan İğrek Konseri

Konser alanını dolduran müzik severler, Emir Can İğrek’in şarkılarına hep beraber eşlik etti.  Önce yavaş parçalarıyla konsere başlayan genç sanatçı müzik severlerinin ruhunu uzak diyarlara götürecek bir konser deneyimi yaşattı. Kısa bir aranın ardından hareketleri parçalarıyla devam eden Emir Can İğrek izleyenlerini eğlenmeye davet etti.

Hareketleri parçaları dinlerken dans eden birçok insanın yüzünde tebessüm eksik olmadı. Gecenin sonuna doğru Emir Can İğrek seyircilerine güzel bir veda konuşması ile veda etti. Yaz ayı konserlerini bitiren Emir Can İğrek, sonbahar konser maratonuna devam ediyor olacak. Daha önce bir röportajında “Konser temposunun kötü yanı daha az şarkı yazabildim. Çok konser vermek şarkı yazmamı etkiledi. Şimdi az konser veriyorum ve şarkı yazıyorum.”  cümlelerini dile getiren genç şarkıcı daha az konser vererek, kendine odaklanmak istediğini, böylece hayran kitlesine ulaşmak üzere daha güzel ve daha fazla şarkı üretebileceğini belirtti. 

4 Eylül cumartesi Emircan İğrek Konseri

Emircan İğrek Kimdir?

Nisan 1993 yılında dünyaya gelen başarılı genç sanatçı Koç burcudur. Edebiyat ve müzik ile büyüyen Emir Can İğrek, Nazım Hikmet Akademisi’nde solfej ve şan eğitimi almanın dışında 4 yıl koroda görev yapmıştır. Müzik kutusu adlı şarkısıyla oldukça başarılı bir çıkış yapan genç isim, Çiftetelli, Beyaz Skandalım gibi popüler şarkıların altına da imza atmıştır.

 

Emircan İğrek kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler