Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerTurgut Çıngı Kimdir?

İlgili Postlar

Turgut Çıngı Kimdir?

O Ses Türkiye’nin ilk turunda yorumladığı Fikri Karayel’in ‘Trenler’ şarkısıyla çok büyük övgüler toplayarak tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Turgut Çıngı Kimdir? Turgut Çıngı kaç yaşında? Turgut Çıngı aslen nereli? Turgut Çıngı hangi burç? Turgut Çıngı nerede doğdu? Turgut Çıngı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda derledik. İşte Turgut Çıngı..

Turgut Çıngı Kaç Yaşında? Turgut Çıngı Aslen Nereli? Turgut Çıngı Hangi Burç?

Turgut Çıngı 1 Ocak 1994 senesinde Antalya’da dünyaya geldi. Aslen Antalyalı olduğu bilinen Turgut Çıngı şu an 26 yaşındadır ve Oğlak burcudur.

Turgut Çıngı Kimdir?

Eğitimini Antalya’da tamamlayan Turgut Çıngı küçük yaşta müzikle tanıştı ve arkadaşlıkları vasıtasıyla gitar kursuna başlayarak bir daha geri dönmeyeceği bir yola girmiş oldu.

Bir dönem kuaförlük tecrübesi de kazanmış olan Turgut Çıngı, müzik yolunu seçti ve lise yıllarında kurduğu grupla birlikte müzik hayatına hızlı bir giriş yaptı.

Antalya’daki birçok mekanda çalan ve 10 yıllık sahne deneyimi bulunan Turgut Çıngı, Antalya dışında Zeytinli Rock Festivali’nde ve Fethiye, Isparta, Denizli gibi bölgelerde de sahne aldı. Vokallik yaptığı bu gruplarda aynı zamanda elektro gitar, davul ve bass gitar da çalan Turgut Çıngı, 2019 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla birlikte adını geniş kitlilere duyurdu.

Yarışmada Murat Boz’un takımında yer alan ve finale kadar yükselen Turgut Çıngı, yeni çalışmalarını Universal Müzik Türkiye yapımcılığında yayımlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler