Ana SayfaYaşamTüm kadınlar buraya! Evde nude ruj yapımı..!

İlgili Postlar

Tüm kadınlar buraya! Evde nude ruj yapımı..!

Şimdiye kadar bildiklerinizi unutun! Tüm kadınlar buraya… Sizler için derlediğimiz haberimizden “Evde nude ruj nasıl yapılır?” artık bunu bilmeyen kalmayacak! Kadınların son dönemde çok sık tercih etti nude ruj yapımına dair her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Önce gereken malzemelere bakalım!

Kadınların son dönemde çok sık tercih etti nude ruj yapımında ne kullanacağız? Nude ruj, yüzünüzde belli bir bölgeye dikkat çekmek için kullanabileceğiniz mükemmel bir makyaj malzemesidir. Çünkü ten rengine yakın hatta neredeyse şeffaf, varla yok arası bir rujdur.Doğal makyaj trendinin olmazsa olmaz parçası nude ruju evde kendiniz de yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan iki şey var: Ruj ve fondöten.

Artık yapım aşımasına geçelim

Malzemelerini hazırladığınız rujunuzu artık yapalım! Nude ruj, doğal makyaj trendinin olmazsa olmaz parçalarından. Makyajda varla yok arası bir his uyandırıyor, ancak yüze doğal bir canlılık veriyor.
Makyaj malzemelerinin ten rengiyle uyumu önemlidir ve doğru ara tonları bulduğunuzda doğal makyaj yapmanız kolaylaşır. Aradığınız tonu bulamadıysanız, nude rujunuzu evde kendiniz yapabilirsiniz. Farklı, size özel bir nude ruj tonu yaratmak istiyorsanız ihtiyacınız olan iki malzeme var: ruj ve fondöten. Seçtiğiniz rujdan bir miktarı çay kaşığının ucuyla alıp elinizin üzerine sürün. Üzerine bir miktar fondöten ilave edip ruj fırçası ile iyice karıştırın. Ardından elde ettiğiniz ruju fırça yardımıyla dudaklarınıza sürün.
Eğer çok açık tonlarda bir renk elde etmek istiyorsanız fondöten miktarını artırıp ruj miktarını azaltın. Koyu tonlar için koyu renk bir fondöten kullanabilirsiniz.

Evde yaptığımız bu ruju kimler kullanabilir?

1.Ten renginiz açıksa pembemsi ve şeftali tonları tercih etmelisiniz. Teninizle ruj arasında doğal bir geçiş olur. Hafif bir fondöten ve allıkla tamamladığınızda, her şey susar göz makyajınız konuşur.
2.Eğer buğday tenliyseniz, kahverengiye yakın şeftali tonlarında bir nude ruj tercih etmelisiniz. Göz makyajınıza vurgu yapabileceğiniz gibi, sadece rimel sürüp yanaklarınızı allıkla renklendirebilirsiniz. Bu genel olarak dikkati yüzünüze toplar.
3.Koyu tenliler için bordomsu, kahverengiye çalan, belirgin gül rengi tonları uygun. Rimelle beraber çekeceğiniz eyeliner özellikle gece dışarı çıkıyorsanız uygun olur.

Rujumuzla ilgili 3 uyarı!

Aman dikkat biz uyaralım; -Eğer makyaj yapmayı sevmeyen biriyseniz “nude ruj tam bana göre” diyebilirsiniz. Ama baştan uyaralım, fena halde yanılırsınız. Çünkü renk geçişi olmayan bir teni bu ruj sadece daha renksiz, cansız, sağlıksız gösterir.
-Eğer iddialı bir makyaj yapmak istiyorsanız, nude ruj kullanmayın. Dudakların sönük kaldığı bir makyaj iddialı olamaz.
-Nude ruj dışında kullanacağınız diğer makyaj malzemeleri asla çok koyu tonlarda olmamalı. Makyajda tezatlıklar hoşluk yaratır ama aşırı tezat renkler sadece rahatsız eder.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler