Ana SayfaYaşamGüzellikTüm Detaylarıyla Buz Lazer Epilasyon Antalya’da

İlgili Postlar

Tüm Detaylarıyla Buz Lazer Epilasyon Antalya’da

Buz lazer, iş bitiriciliği en üst seviyede olan, son teknoloji ile üretilmiş olan bir epilasyon uygulamasıdır. Diğer yöntemleri geride bırakan en önemli özelliği acı ve ağrı olmadan uygulanabilir olmasıdır. Buz lazeri diğer epilasyon yöntemlerinden ayıran bir diğer özelliği de hızıdır. Oldukça hızlı uygulanan buz lazer, epilasyon sektöründe fark yaratan bir teknolojidir. Bu sayede ülkemizde yaygın olarak uygulanmaktadır, hatta lazer epilasyon Antalya ilinde de her semtte neredeyse hizmet vermektedir.

Buz lazer, kıl köklerinde olan farklı yapılar hedef almakta ve istenmeyen tüyler için kesin çözüm sunmaktadır. Geniş başlığı sayesinde geniş yüzeylere kolaylıkla uygulanır ve buda hızlı uygulanabilir olmasını sağlar. Geniş yüzeylerdeki daha fazla kıl köküne ulaşabilir. Diğer yöntemlerin aksine oldukça hızlı uygulanmaktadır. Tüm vücut yaklaşık 30-35 dakika gibi kısa sürede epilasyon uygulanabilir. Seans sayısı da diğer yöntemlerden daha az sürmekte ve genellikle 6 seans yeterli gelmektedir. Ancak bu sürenin kişilerde farklılık gösterebileceğini belirtmekte fayda vardır, çünkü herkesin yapısı farklı özelliklerdedir.

Buz Lazer ile Yüz Bölgesine Epilasyon Yapılabilir mi?

Yüz bölgesindeki kıllar en çabuk uzayan bölgedir, özellikle sakal ve bıyık kısa sürede tekrar çıktığı için tüm kadınların ortak sorunudur. Yüz en hassas bölgelerden biridir ve burada bulunan tüylerde derin kök yapısındadır. Uygun epilasyon yapılmadığında yüz bölgesindeki kıllar çok kısa sürede hemen uzamaktadır. Bazı epilasyon yöntemleri de kılların artmasına sebep olur, bu durumda başarısızlıkla sonuçlanan hatta olduğundan fazla tüylenme il karşılaşılan sonuçlara neden olur. Buz lazer bu aşamada kurtarıcı bir epilasyon yöntemi olarak karışımıza çıkmaktadır. Buz lazer cildi soğutma özelliği sayesinde en hassas bölgelere bile güvenle uygulanabilir. Ayrıca güçsüz ve açık renkli tüylerde bile etkili sonuçlar alınan Buz lazer, yüz bölgesinde uygulanabilir. Lazer epilasyon Antalya ilinde sizde yüz bölgenizdeki kıllardan şikayetçi iseniz, buz lazer ile bu kıllardan kurtulabilirsiniz.

Hamile Kadınlara Buz Lazer ile Epilasyon Yapılabilir mi?

Buz lazer olsun olmasın, hangi yöntem kullanılırsa kullanılsın, cilt altına enerji ve ışık iletilmesi sonucu sağlanan tüm epilasyon uygulamaları hamileler için uygun değildir. Eğer hamilelik öncesinde Buz lazer ile epilasyon yaptırmaya başladıysanız, hamilelik öğrenildiğinde sonlandırılmalı dilerseniz paket aldıysanız erteleterek daha sonra uygulama yaptırabilirsiniz. Hamilelik öncesinde ya da sonrasında hiçbir sakınca görülmez, son derece güvenlidir ancak bu dönemde uygun görülmez. Ayrıca emzirme döneminde de uygulanması tavsiye edilmez, kadınlar için bu dönem sonrasında buz lazer ile epilasyon yaptırmak daha uygun görülür ve tavsiye edilir.

Buz lazer ile epilasyon her mevsimde uygulanabilen bir teknolojidir. Her cilt rengine ve kıl yapısına uygulanabilir olan Buz Lazer epilasyon Antalya ilinde her bütçeye uygun kampanyalar düzenleyerek herkese ulaşmayı hedeflemektedir.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için buzlazer.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler