Ana SayfaKimdirTuğçe Karabacak Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğçe Karabacak Kimdir?

Son dönemde başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Karabacak Kimdir? Tuğçe Karabacak Nerede Doğdu? Tuğçe Karabacak Aslen Nereli? Tuğçe Karabacak Hangi Burç? Tuğçe Karabacak’ın rol aldığı filmler ve diziler Neler? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Tuğçe Karabacak Nerede Doğdu? Tuğçe Karabacak Aslen Nereli? Tuğçe Karabacak Hangi Burç?

Tuğçe Karabacak 9 Şubat 1987 yılında Isparta’da dünyaya geldi. Tuğçe Karabacak Aslen Ispartalıdır. Tuğçe Karabacak Kova Burcudur.

Tuğçe Karabacak Kimdir?

Güzel oyuncu Tuğçe Karabacak, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine Çıplak Gerçek adlı dizi ile başlayan Karabacak, Kurt Seyit ve Şura, Şehrin Melekleri, Uçurum, Aşk Laftan Anlamaz gibi dizilerde de yer almıştır. Osman Sınav’ın yönettiği Aşk Kırmızı filminde Derya karakterini canlandıran Karabacak, Hayalet Dayı filminde ise Aylin rolünde izleyicilerden tam not almıştı. Tuğçe Karabacak 2017 yılında yayınlanan ve başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı’nın rol aldığı Bahtiyar Ölmez dizisinde Çağla rolünü başarılı şekilde canlandırmıştır. 1.70 metre boyunda ve 54 kilo olan güzel oyuncu Tuğçe Karabacak Kova burcudur.

Tuğçe Karabacak Kanal D ekranlarında yayınlanan ” Koca Koca Yalanlar “dizisinde Sude rolü başarılı şekilde canlandırmıştır. Güzel oyuncu Tuğçe Karabacak fit vücudunu ise aktif olarak spor yapmasına borçlu olduğunu söylemektedir.

Tuğçe Karabacak aslında bir ressamdır. Sürekli oyunculuğa itildiği için bu mesleği yapmaya başladığını dile getiren Tuğçe Karabacak resimde olduğu kadar oyunculukta da iddialı olduğunu dile getiriyor.

Tuğçe Karabacak’ın Rol Aldığı Filmler Ve Diziler:

Koca Koca Yalanlar (Sude) – 2018
Bahtiyar Ölmez (Nilay) – 2017
Kaç Kaçabilirsen (Vildan) – 2017
7 Yüz – 2017
Posta Kutusu (Berna) – 2016
Aşk Laftan Anlamaz (Didem) – 2016
Hayalet Dayı (Aylin) – 2015
Şehrin Melekleri (Leyla) – 2015
Kurt Seyit ve Şura (Nina) – 2014
Aşk Kırmızısı (Derya) – 2013
Çıplak Gerçek (Derya) – 2012
Uçurum (Selin) – 2012b

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler