Ana SayfaDedikoduTuğba Özerk'ten Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Tuğba Özerk’ten Samimi Açıklamalar

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, kar yağışına aldırış etmeden kazakla poz vermişti. Özerk, bu pozdan sonra hastalanan Tuğba Özerk’ten samimi açıklamalar geldi. İşte Tuğba Özerk’in o açıklaması;

Tuğba Özerk’ten Neslihan Atagül’e Tavsiye

Uzun bir süredir aynı hastalıkla mücadele ettiğini açıklayan Tuğba Özerk Neslihan Atagül‘e “Tedaviden sonra hemen bebek sahibi olun lütfen. Çünkü bu hastalığın en kötü tarafı maalesef kadın yumurta sayısını düşürmesi. Ben bunları çok çektim. Bunun acısını çok yaşadım ve çok ağladım. Bebek sahibi olamadım. İnşallah bundan sonraki teknolojide ben de Allah nasip ederse anne olmayı çok istiyorum ve olabilirim” tavsiyesinde bulundu.

Deniz Akkaya: “Tuğba Özerk’e Acıyorum” Açıklaması

Tuğba Özerk “Aynı Hastalıktan Anne Olamadım”

Samimi açıklamalarda bulunan Tuğba Özerk “Bu hastalık aslında çok yaygın olan ve benim de 12 yıldır mücadele ettiğim ciddi bir rahatsızlık. Yeri geldiğinde konserlere gidemediğim, acılar içinde tekrar hastanelere döndüğüm ve işimden olduğum hastalık gerçekten. Neslihan ve Kadir; öncelikle size ilk tavsiyem eğer bir bebek sahibi olmak istiyorsanız, sakın! Şimdi değil… Önce tedavi…” dedi. Bu açıklamanın ardından gözler bir süredir evli olan ve henüz çocuk sahibi olmayan Neslihan Atagül’e çevrildi. Neslihan Atagül’ün anne olmamasındaki nedenin hastalığı olup olmadığı merak konusu oldu. Atagül ise henüz konuyla ilgili bir yanıt vermedi.

Tuğba Özerk Kimdir?

Tuğba Özerk’ten Samimi Açıklamalar

Şarkıcı Tuğba Özerk, kar üstünde sadece kazakla verdiği iddialı pozlarıyla çok konuşulmuştu. Fotoğrafının altına da, “Hiçbir şey giymeden kar üstünde poz” diye yazmıştı. Özerk, o pozlarından sonra üşüttüğünü açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler