Ana SayfaKimdirTuğba Dural kimdir?

İlgili Postlar

Tuğba Dural kimdir?

Tuğba Dural kimdir? Tuğba Dural nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nerelidir? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Tuğba Dural hakkında mevcut olan bilgileri sizler için bir araya getirdik. İşte Tuğba Dural kimdir sorusunun yanıtı…


Bugün Doğan Ünlüler

Tuğba Dural kimdir? Tuğba Dural nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nerelidir? Burcu nedir?

Tuğba Dural kimdir? Tuğba Dural, 9 Haziran 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklıdır. 9 Haziran günü dünyaya gelmiş olmasından dolayı ikizler burcudur. Dural, haber spikeri ve sunucudur. Televizyon ekranlarının aranan ismidir.

Tuğba Dural’ın eğitim hayatı ve kariyeri

Tuğba Dural, TED Koleji’nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü’nden mezun oldu. Ardından, Serap Ezgü’den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Televizyon ekranlarındaki ilk sunuculuk deneyimini, 2004 yılının Eylül ayında CNN TÜRK Spor Servisi’nde görev alarak yaşadı.

Tuğba Dural’ın evlilikleri

Tuğba Dural, 2011 yılında Euro D eski müdürü Burak koca ile nikah masasına oturdu. Ancak, 2012 yılına boşandı. Son dönemlerde, eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile aşk yaşamaya başladı. Uzun süre aşk haberleri ile gündeme gelen Tuğba Dural ve Rıdavan Dilmen, evlilik yolunda ilerlemeye başladı. Ünlü çiftin evlilik hazırlıkları yapmaya başladığı öğrenilirken, bir yandan da ayrılık haberleri ile gündeme geliyorlar. Ünlü sunucu Tuğba Dural, Rıdvan Dilmen ile evlenirse, ikinci evliliğini gerçekleştirmiş olacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler