Ana SayfaKimdirTuğba Çınar Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğba Çınar Kimdir?

Gamzesi Belinde olarak tanıdığımız sosyal medya fenomeni, günümüzde ise İkizler Memo-Can dizisinde Yaren Kepez karakterine hayat veren Tuğba Çınar Kimdir? Tuğba Çınar Nereli? Tuğba Çınar Kaç Yaşında? Tuğba Çınar Hangi Burç? Tuğba Çınar biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizin detayında…


Bugün Doğan Ünlüler

Tuğba Çınar Aslen Nerelidir? Tuğba Çınar Kaç Yaşında? Tuğba Çınar Hangi Burç?

Tuğba Çınar, 4 Aralık 1999 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Tuğba Çınar aslen Rize’lidir. 19 yaşında olan genç oyuncu Yay burcudur.

Tuğba Çınar Kimdir?

Tuğba Çınar, Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan İkizler Memo – Can adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Özellikle sosyal medya üzerinden sıkı bir takipçi sayısına sahip olan güzel oyuncu hakkında ise bir çok soru merak edilmektedir.

Sosyal medya’da Gamzesi Belinde adlı ile tanınan ünlü genç yıldız günümüzde ise İkizler Memo – Can dizisinde Yaren Kepez karakterine hayat vererek  ilk defa oyunculuk deneyimini yaşamaktadır. Daha önce Mavi markasının da reklam yüzü olan Tuğba Çınar, Ankara Çankaya’da dünyaya gelmiştir. Ankara Açı Temel Lisesi’ni tamamlamıştır. Şuan da eğitim hayatını İstanbul Aydın Üniversitesi’nde devam ettirmekte.

Güzel oyuncu sarı saçlı, mavi gözlü’dür, boyu ise 1.75 cm’dir ve sigara kullanmaktadır. Tuğba Çınar, baba tarafından aslen Rize’lidir. Uzun süre sevgilisi olarak bildiğimiz sosyal medya fenomeni olan Erdinç Erdim ile birlikteydi. Fakat 2018 senesinde bu ilişkinin son bulduğu her iki taraftan da açıklanmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler