Ana SayfaKimdirTuğba Altıntop Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğba Altıntop Kimdir?

Ekranda Rafet El Roman ile boşanmaları sırasında zor günler geçiren Tuğba Altıntop Kimdir? Tuğba Altıntop Nerede Doğdu? Tuğba Altıntop’un Kariyeri. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Tuğba Altıntop Nerede Doğdu?

Tuğba Altıntop, 15 Aralık 1976 tarihinde Adana’da doğmuştur.

Tuğba Altıntop Kimdir?

Tuğba Altıntop’un iki erkek kardeşi vardır. Liseden sonra tahsil hayatına son vermiştir. Grafikerlik üzerine eğitim almıştır. 1996 yılında “Miss Turkey” Güzellik yarışmasında dereceye girdi. Tuğba Altıntop, 1996 yılında şarkıcı Rafet El Roman ile evlendi. 2003 yılında boşandı. Su El Nur  ve Şevval Nur adında iki kızı vardır. Tuğba Altıntop, modellik yapmanın yanı sıra şarkıcılık yapmakta ve birkaç da dizide rol almıştır.

Tuğba Altıntop, 2007 yılında “Sana Söylüyorum” albümü ile müzik kariyerine başladı.Albümde Murat Güneş, Güven Baran, Aydın Sarman, Hüseyin Bitmez gibi isimlerin besteleri yer aldı. Ayrıca albümde Altıntop’un sözünü kendi yazdığı, müziğini ise Aydın Sarman ile bestelediği “Ağıt” isimli şarkıya da yer verdi. Albümde “Urfa Sana Ağlar” şarkısına klip çekti. 2013 yılında 6 yıllık aradan sonra “Yana Yakıla” single’ı ile müziğe geri döndü.Şarkı için birçok remix düzenlenerek dinleyicilere ulaştı. 2016 Nisan ayında yeni albümü La La’yı piyasaya sürecek olan şarkıcı, albümde Serdar Ortaç, Ozan Doğulu, Ayşen gibi isimlerle çalıştı. Altıntop, albüme ismini veren şarkısı “La La”nın klip çalışması yaptı.

Albümleri:

La la,

Sana Yakıla,

Sana Söylüyorum

Filmleri ve Dizileri :

2004 – Fırtına Hayatlar (Ayşe)(TV Dizisi)
2004 – Bizim Karakol (İsmet) (TV Dizisi)
1995 – Zampara Seyfettin (Çiğdem) (TV Filmi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler