Ana SayfaKimdirTufan Günaçan Kimdir?

İlgili Postlar

Tufan Günaçan Kimdir?

Tufan Günaçan Kimdir? Geçtiğimiz sezonun popüler projelerinden olan Erkenci Kuş Dizisinin Kadrosunda Yer Alan ve sosyal medyada adından çok söz ettiren Samet Hoca karakterini canlandıran Tufan Günaçan kaç yaşında? Tufan Günaçan aslen nereli? Tufan Günaçan hangi burç? Tufan Günaçan biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Tufan Günaçan Kaç Yaşında? Tufan Günaçan Aslen nereli? Tufan Günaçan Hangi Burç?

23 Nisan 1995 doğumlu Tufan Günaçan aslen Tuncelilidir. Şu an 25 yaşında olan genç oyuncu boğa burcudur.

Boğa burcu ünlüler

Tufan Günaçan Kimdir?

1995 İstanbul doğumlu olan Tufan Günaçan, Aslen Tuncelili’dir.  Ortaokul yıllarında çeşitli amatör Tiyatro topluluklarında eğitim almaya başlamıştır.
Lise yıllarında Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın Bir dönem Sanat Yönetmenliğini yürütmekte olan, Aytekin Özen’den eğitim almaya başlamıştır. Daha sonra Ipek Bilgin’in oyunculuk okulu olan Atölye Craft’ta eğitim almıştır. Tiyatro’nun yanı sıra dizi-sinema sektörüyle de yakından ilgilidir. Arka Sokaklar (Toygar), Bir Deli Rüzgar (Erdem), Yasak Elma (Cüneyt), Şevkat Yerimdar, Erkenci Kuş (Samet Hoca) gibi dizilerde rol almıştır. Sporun yanı sıra müzikle de yakından ilgilidir. Solistlik yanı sıra basketbol, voleybol, futbol ve boks gibi sporlarla ilgilenmiştir.
Çok yakında yepyeni bir projeyle ekranlara geri dönecek genç ve yetenekli oyuncu isminden sıkça söz ettirecek…

Tufan Günaçan Dizileri

  • 2019 – Erkenci Kuş – Samet Hoca
  • 2018 – Yasak Elma
  • 2018 – Bir Deli Rüzgar
  • 2017 – Şevket Yerimdar
  • 2016 – Arka Sokaklar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler