Ana SayfaDizilerTRT 1'de Yeni Dizi Başlıyor!

İlgili Postlar

TRT 1’de Yeni Dizi Başlıyor!

TRT1’den yeni aksiyonu bol müthiş bir dizi geliyor. Tek Yürek isimli yeni dizinin tanıtım görüntüleri yayınlanmaya devam ediyor. Tanıtımlarda dikkat çeken detayları sizler için haberimizde derledik…

Buz Hokeyi takımının gerçek hayattan alıntılanan hikayesinde, arkadaşlık, aşkı, entrika, kavga yani aksiyonu bol bir yapım izleyicilerin dikkatini çekecek gibi ancak  dizinin yayın tarihi henüz net değil. Ancak izleyicilerin yorumlarına bakılırsa dizinin şimdiden gerek oyuncu kadrosu gerek fragmanları dolayısıyla hayran kitlesi oluşmaya başladı ve yayın tarihi de merakla bekleniyor.

Yeni dizi Tek Yürek’in Fragmanı;

TRT 1’in yeni dizisi Tek Yürek, 2. tanıtımıyla büyük dikkat çekti.

Farklı hikayesi ve oyunculuklarıyla göz dolduran tanıtım, izleyenlerin de merakını arttırdı.

D’egas Film imzalı TRT’nin yeni dizisi, yakında ekranda olacak. Birbirinin benzeri diziler arasında konusuyla dikkat çeken dizi, yakında TRT1’de…

Ünlü isimlerin başrollerini başrollerini paylaştığı dizinin kadrosu ise şöyle;

Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Aranat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız ve Hakan Salınmış ile Kadriye Kenter’in paylaştığı şimdiden konuşulmaya başlanan dizisi Tek Yürek’in yönetmenliği usta isim Mehmet Ada Öztekin’e emanet.

Hayatta kötü kadar iyinin de olduğunu gözler önüne serecek olan ‘Tek Yürek’in genel hikâyesi ise şöyle;

Kanada’da yaşayan Halit, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar’la yapayalnız kalır. Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımda bir oyuncusuyla yaşadığı bir olay kariyerinin son bulmasına neden olur. Çocuklarıyla İstanbul’a, babasından kalma evlerine geri döner. Tam bu sırada, semtinin Belediye Başkanıyla tesadüfen karşılaşır ve bu vesileyle de bu pistinden haberdar olur. Başkan vizyon sahibi, spora düşkün girişimci bir kişidir. Yıllar önce buz pistini kurmuş, ‘Geri Dönüşüm’ projesi kapsamında insanları paten yapmaya teşvik etmek istemiştir. Şimdi bu mekanda daha büyük işler yapma vakti gelmiştir. Bu güzel tesadüf Halit’e yeni bir fırsat verir, bir buz hokeyi takımı kuracaktır ama kimle?

Yayınlanan ilk tanıtımı ile de merak uyandıran, umut dolu bir başarı öyküsü Tek Yürek yakında TRT 1’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler