Ana SayfaÜnlülerTrafik kazası geçirip yoğun bakıma alınan Can Gürzap'ın sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Trafik kazası geçirip yoğun bakıma alınan Can Gürzap’ın sağlık durumu nasıl?

Trafik kazası geçirip yoğun bakıma alınan Can Gürzap’ın sağlık durumu nasıl? Can Gürzap neden yoğun bakıma alındı? Durumu kritik mi? Hayati tehlikesi bulunuyor mu? Can Gürzap eski sağlığına kavuşabilecek mi? Can Gürzap’ta hasar kalacak mı? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Can Gürzap yoğun bakıma alındı! Hastaneden korkutan açıklama geldi!

Can Gürzap yoğun bakımda

Usta oyuncu Can Gürzap, önceki gün gece saatlerinde Sapanca’da karşıdan karşıya geçmek istediği sıradaSuriye uyruklu birinin kullandığı motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hemen ambulansı ile hastaneye kaldırılan Can Gürzap, acilen tedavi altına alındı.

Can Gürzap kimdir?

Can Gürzap’ın sağlık durumu hakkında açıklama

Can Gürzap’ın tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Akif Çakar, usta oyuncunun sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada beyin kanaması olduğunu belirterek “Hastamız dün gece hastaneye geldi. İlk tetkiklerde beyin zarıyla beyin arasında kanama olduğu tespit edildi. Tıbbi tabiriyle subrutal hemotom tespit edildi. Can beyin kan sulandırıcı ilaç kullanması da bu kanama riskini arttırdı. Beyin cerrahi konsürtasyonu değerlendirmeleri neticesinde hastamız yoğun bakımda yatmaktadır. 1-2 gün daha yoğun bakım takibi gerekecek. Şu anda beyin cerrahi doktorumuzun cerrahi müdahale düşüncesi yok, 1-2 gün sonra net açıklama yaparız. Şu anda şuuru yerinde ve konuşuyor, herhangi bir sıkıntı yok. Beynindeki kanama kısıtlanmış gibi duruyor iyi olacağını tahmin ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kafa travması geçirdi

Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü de Can Gürzap’ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı ve usta oyuncunun tedbir amaçlı yoğun bakıma alındığını ifade ederek “Değerli basın mensupları çok değerli sanatçı Can Gürzap, dün akşam Sapanca’da geçirdiği bir kaza sonrası kafa travması geçirdi. Dün akşam tüm müdahaleleri yapıldı. Burada hastanede yoğun bakımda tedbir amaçlı yatıyor.” diye konuştu.

Türk sinemasının ve televizyon ekranlarının duayen ismi Can Gürzap, önceki gün gece saatlerinde Sapanca’da yol kenarında aracını park edip karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordu. Bu sırada bir motosikletli Can Gürzap’a çarptı. Hemen hastaneye kaldırılan usta oyuncu, şu an yoğun bakım ünitesinde tedavi ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler