Ana SayfaÜnlülerTopuklu ayakkabı giyen Devran Çağlar'ın, yıllar önce sözlendiği kız arkadaşından bomba açıklamalar!

İlgili Postlar

Topuklu ayakkabı giyen Devran Çağlar’ın, yıllar önce sözlendiği kız arkadaşından bomba açıklamalar!

Şimdilerde topuklu ayakkabı ve etekle sahnelerde boy gösteren usta sanatçı Devran Çağlar’ın, yıllar önce kız arkadaşı olduğu, birlikte yaşadıkları, hatta evlilik yolunda ilk adımı atarak sözlendikleri ortaya çıktı. Devran Çağlar’ın eski sözlüsü Harika Özden, bomba açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Devran Çağlar, Harun Kolçak ‘ın kardeşi değilmiş

Devran Çağlar’ın aslında kim olduğu ortaya çıktı!

Eskilerden bıyıklı ve kıvırcık saçlı hali ile hatırladığımız, şimdilerde topuklu ayakkabı ve etek ile sahnelerde gördüğümüz usta sanatçı Devran Çağlar’ın, 2000 yılında Londra’da şarkıcı Harika Özden ile sözlendiği ortaya çıktı. Çağlar’ın sözlendiği Harika Özden, yıllar sonra bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Onur Akay’dan Oben Çaytemel’e özel bir röportaj veren Harika Özden, Devran Çağlar’ın bilinmeyen ve kendisini şaşırtan yönlerini anlatırken, yıllardır şehir efsanesi gibi sık sık gündeme gelen Eşref Kolçak’ın reddettiği oğlu olduğu iddialarına da açıklık getirdi.

Devran Çağlar kimdir?

İşte Devran Çağlar’ın eski sözlüsü Harika Özden’in özel röportajı:

 

 

Devran Çağlar’la birlikte olduğunuzu söylüyorsunuz?

Evet Mustafa ile Londra’da üç ay birliktelik yaşadık.

Mustafa?

Devran Çağlar’ın asıl adı Mustafa’dır ve soyadı da Çağlar değildir. Biz aramızda söz yapmıştık ve beraber yolculuk yaptığımız uçak biletlerini de ben kestiriyordum.

Öldü denilen Devran Çağlar açıklama yaptı!

Şimdilerde etekli ve topuklu ayakkabılarla sahneye çıkan Devran Çağlar’la 3 ay birliktelik yaşadınız, hatta sözlendiniz. Fotoğraflarınız var mı?

Mustafa (Devran) muhteşem bir erkek… Mustafa’nın (Devran) sahnede ilgi çekmek için efemine hareketler yaptığını sanıyordum. Gerçekte dört dörtlük erkek ve şu anda gördüklerime inanamıyorum. Kocam olacak diye beklerken Mustafa( Devran) hemcinsim oluverdi. İşte 2000 yılında çekilen fotoğraflarımız ve hafif sakallı hali…

Devran Çağlar ve sözlendiği kız arkadaşının fotoğrafı

Çocuklarımızın ismi bile hazırdı

Yani evlenecektiniz?

Çocuklarımızın adına kadar kararlaştırmıştık. Kızımız olursa Bülent, oğlumuz olursa da adını Zeki koyacaktık.

Devran Çağlar Eşref Kolaçk’ın oğlu mu?

Devran Çağlar’ın asıl adının Şeref Kolçak olduğu ve efsane oyuncu Eşref Kolçak’ın büyük oğlu olduğu da iddia edilmişti…

Hayır, Devran Çağlar’ın asıl adı Mustafa’dır ve şarkıcı Sıla Mısırlı’nın yeğeni olur. Yani Sıla Mısırlı gerçek teyzesidir. Zaten birlikteliğimizi teyzesi çok desteklemişti. Sıla Mısırlı’nın neden ilişkimizi desteklediğini, Devran Çağlar’ın son halini görünce anladım. Teyzesi yeğenindeki değişikliğin farkına varıp, Mustafa’nın (Devran) düzelmesi için desteklemiş. Ancak benim için çok zor oldu. Devran Çağlar’ın son hali psikolojimi bozdu ve Arkadaş Kalamayız isimli şarkımı onun için okudum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler