Ana SayfaKimdirToprak Kıvılcım Kimdir?

İlgili Postlar

Toprak Kıvılcım Kimdir?

“Baraj” dizisinin minik oyuncusu Toprak Kıvılcım kimdir? Toprak Kıvılcım dizileri neler? Toprak Kıvılcım filmleri neler? Toprak Kıvılcım hangi burç? Toprak Kıvılcım aslen nereli? Toprak Kıvılcım hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Toprak Kıvılcım Kaç Yaşında? Toprak Kıvılcım Aslen Nereli? Toprak Kıvılcım Hangi Burç?

Toprak Kıvılcım 26 Ekim 2015 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Toprak Kıvılcım, Akrep burcudur.

Toprak Kıvılcım Kimdir?

Toprak Kıvılcım eğitimine İstanbul’da devam etmektedir. Şuanda anaokulu öğrencisi olan Toprak Kıvılcım, pandemi nedeniyle okula gitmeye ara vermiştir. İstanbul’da bir cast ajansa üye olan Toprak Kıvılcım, ilk kez “Baraj” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. Dizideki sevimli karakteriyle de dizinin ilgi odağı haline gelen Toprak Kıvılcım, 110 cm boyunda ve 22 kg ağırlığındadır. Kumral bir teni olan Toprak Kıvılcım kahverengi gözlüdür.

Toprak KıvılcımBaraj dizisinde “Mert” karakterini canlandırmaktadır. Mert kesin olarak Nazım’ın oğludur. Bahar bunu Mert’in davranışlarından da anlamaktadır; aynı babası Nazım gibi mert ve zekidir. İlerleyen bölümlerde ortaya çıkacak bu gerçek Nazım ve Bahar’ın bir araya gelmesini sağlayacağı düşünülmektedir.

Toprak Kıvılcım Dizileri

2020 – Baraj

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler