Ana SayfaKimdirMustafa Yıldız Kimdir?

İlgili Postlar

Mustafa Yıldız Kimdir?

Vücut geliştirme platformunda profesyonel antrenör olarak elde ettiği vücut geliştirme şampiyonlukları ile başarı elde eden ve aynı zamanda Youtube da içerik çıkarmaya özen gösteren Mustafa Yıldız Kimdir? Mustafa Yıldız kaç yaşında ? Mustafa Yıldız yaptığı içerikler nelerdir? Mustafa Yıldız yaptığı başarılar nelerdir? Mustafa Yıldız aslen nereli? Mustafa Yıldız hangi burç? Mustafa Yıldız, Fitness eğitmeni olan bu sporcu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

6 Temmuz Doğumlu Ünlüler

Mustafa Yıldız Kaç Yaşında? Mustafa Yıldız Aslen Nereli? Mustafa Yıldız Hangi Burç?

Profesyonel Antrenör Mustafa Yıldız, 6 Temmuz 1993 Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sakaryalı olan profesyonel antrenör yengeç burcudur.

Yengeç Burcu Ünlüler

Mustafa Yıldız Kimdir?

Profesyonel Antrenör Mustafa Yıldız, 6 Temmuz 1993 Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sakaryalı olan profesyonel antrenör yengeç burcudur. Spor hayatına 11 yaşında futbol ile başlayıp, amatör ligde futbol oynadı. 2 yıl süren futbol serüveninden sonra bir arkadaşı sayesinde judo antrenmanlarına katıldı. Bu sporda Mustafa’nın başarılı olabileceğine inanan hocası kısa sürede lisansını çıkarıp aktif olarak judo sporuna başlamasını sağladı. Hızla kendini geliştirmiş ve çok kısa sürede maçlara çıkmaya hazır hale geldi. 2 yıl süren ağır antrenmanlardan sonra Avrupa Şampiyonası’na az bir süre kala yaşadığı bisiklet kazasında omuzundan sakatlandı.

Mustafa Yıldız Kimdir?

15 yaşında Fitness’a başladı. 3-4 sene bocalama döneminden sonra profesyonel anlamda devam etme kararı aldı. Aynı zamanda eğitimini Sakarya Üniversitesi Spor Akademisi’nde devam ettirip, kendini geliştirebileceği tüm alanlarda yer aldı ve eğitici programlara katıldı. Mustafa Yıldız, vücut geliştirme ve Fitness’ın yanı sıra tenis, hentbol, yüzme ve profesyonel masörlük gibi branşlarda da kendini geliştirdi ve antrenörlük belgelerini aldı.

Mustafa Yıldız, şu an İstanbul Anadolu yakasındaki yeni ofisi ile danışanlarına daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir. Be Green markası adı altında ise birçok yerden başarı sağlamıştır. Uzaktan Fitness eğitimi ile ilgilenen Antrenör Mustafa Yıldız, Be Green mobil uygulaması çıkartıp uzaktan eğitim verdiği 4 binin üzerindeki aşkın öğrenci sayısı ile kocaman bir aileye sahip olmuştur. Aynı zamanda tekstil markası olan Be Green Wear’ı çıkartıp kaliteli ürünler ile müşterilerini memnun etmektedir. İnternet’ten açmış olduğu mağazaları takipçileri tarafından çok beğenilmiş ve paylaşılmıştır. Mustafa Yıldız, Be Green uygulaması aracılıyla insanlara özel yapmış olduğu antrenman, beslenme vb. planlar ile gelişim sağlayan öğrencilerle başarı sağlamıştır. Şimdilerde hem profesyonel vücut geliştirme de ilerlerken hem de profesyonel antrenör olarak, sağlıklı ve fit kalmak adıyla sosyal medya aracılığıyla destek veriyor.

Mustafa Yıldız Kimdir?

Mustafa Yıldız’ın Başarıları ve Ödülleri;

  • 2019 RUSSIA INTERNATIONAL CHAMPIONS SHIP 1.st
  • 2019 WILLIAM BONAC CLASSIC 3.rd
  • 2018 OLYMPIA AMATEUR PORTUGAL 5.th
  • 2018 OLYMPIA AMATEUR SPAİN 2.nd
  • 2017 WBBF EUROPEAN CHAMPIONS SHIP 1.st
  • 2017 NAC WORLD 2.nd
  • 2017 WABBA WORLD 1.st
  • 2016 TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Kişisel Bilgiler;

Profesyonel Antrenör Mustafa Yıldız, 6 Temmuz 1993 Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sakaryalı olan profesyonel antrenör yengeç burcudur. YAŞ: 27  BOY: 179-180  KG: 110-115

Şu an, Fitness koçluğu yaparken aynı zamanda uzaktan profesyonel antrenör olarak da çalışmalarına devam etmektedir. Youtube kanalı ve Instagram hesabı ile hem sevenleri hem de öğrencilerine çok değerli bilgiler aktarmaktadır.

Mustafa Yıldız Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler