Ana SayfaÜnlülerToprağa Verilen Metin Çekmez' in Vasiyeti Ortaya Çıktı...

İlgili Postlar

Toprağa Verilen Metin Çekmez’ in Vasiyeti Ortaya Çıktı…

Yaşadığı yer olan Aydın’ da yaşama veda eden ünlü sinema, dizi ve tiyatro sanatçısı Metin Çekmez, bugün ailesi ve sevenleri ile Davutlar Osmaniye Mezarlığı’ nda son istirhatine uğurlandı. 76 yaşlarında yaşama veda eden usta sanatçı’ nın son vasiyetini eşi Sabriye Tezer Çekmez açıkladı. İşte Detaylar…

Toprağa Verilen Metin Çekmez’ in Vasiyeti Ortaya Çıktı…

Son dönemlerde kanser tedavisi alan usta sanatçının Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde dün yaşama veda etmişti. Sanatçı Metin Çekmez’ in naşı, Kuşadasına bağlı Davutlar Hikmet Bayrak Camisi’ne getirilirken, Sanatçı’ nın kızı Aslı Çekmez, ve eşi Sabriye Tezer Çekmez taziyeleri kabul etti.

Metin Çekmez’ in Vasiyetiini Eşi Açıkladı!…

Magazin mensublarına bir açıklama yapan ünlü sanatçı’ nın eşi Sabriye Tezer Çekmez, eşinin “Nerede ölürsem beni oraya defnedin.” dediğini söyledi.

“Yapacak Bir Şey Yok..Kalbi Durdu Kurtaramadık.”

Merhum sanatçının kızı Aslı Çekmez; “Beklemiyordum ben açıkçası böyle bir şey olacağını. Midesini delmişti, iyileşiyordu. Kilo da almıştı son zamanlar. Gırtlağında bir tümörü vardı. Onunla uğraşıyorduk. İyiye gidiyordu ama böyle oldu. Yapacak bir şey yok. Kalbi durdu. Kurtaramadık.” ifadelerini kullandı.

Mahmut Tuncer: “Çok Emek Vermişti”

Cenazeye gelen Usta ses Sanatçısı Mahmut Tuncer, Metin Çekmez’in oyunculuğun emekçilerinden olduğunu söyleyerek “Kemal Sunal filmlerini hatırlarsak oradan başlayan bir film çizelgesi vardır. Yani insanların tanıdığı çizgiden bahsediyorum. Çok emek vermişti. Sonlara doğru çok iyi bir çıkış yakaladı bu dizilerde. Muvaffak oldu. Fakat Mevla bu zamana kadar kendisine müsaade etti. Çok iyi bir adamdı. Allah nur içinde yatırsın.” ifadelerini kullandı.

Murat Garip Ağaoğlu: “Gölgesinde Dinlendiğin Ulu Bir Çınardı”

Ünlü Oyuncu Murat Garip Ağaoğlu’ da kısa bir açıklama yaparak; “Tiyatro sinema ve dizi camiası çok önemli bir insanı kaybetti. Metin Çekmez, gölgesinde dinlendiğin ulu bir çınardı. İnsana sevgiyle yaklaşan, huzur veren biriydi. Böyle güzel insanlar tek tek terk ediyorlar bizi. Onu hiç unutmayacağız, çok seviyoruz.” şeklinde konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler